MOT STAN

 
 
 
Min favorit-Sira.
 
Tagit en övningskörnings-runda och fått i mig lite lunch. Ska ta bussen in till stan nu och möta upp Carro för en runda på stan och lite solning. I eftermiddag kommer min pojkvän hem och stannar över helgen. Längtar!
 
 
 
 
 

IGÅR

 
Hann inte riktigt med någon uppdatering här igår. Var nämligen så att vi hade bestämt tjejträff uppe hos Becca,så tillbringade i stort sett hela dagen där. Vi lagade lunch tillsammans, spelade spel, snackade, fikade och lagade mat igen, haha. Hade det hur mysigt och trevligt som helst!
 
Vår goda lunch.
 

Cissi & Marre.
 

Jag & Beccis.
 

Coffee.
 

Fikabröö'.
 

 

 

 

Blev som barn på nytt när gamla favoritspelet Twister åkte fram!
 

 

(Alla bilder är lånade av Cissi).
 
Lite av anledningen till att vi träffa Becca var ju faktiskt för att säga farväl till henne. Imorgon åker hon nämligen iväg på äventyr - 3 månaders volontärarbete i Peru! Så himla häftigt, är så impad! Önskar dig all lycka vännen! Tvekar inte på att du kommer få en underbar vistelse där!
 
Och stort tack brudar för en riktigt trevligt dag & kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRAINING

 


Ett ordentligt gympass är nu avverkat med denna tjeja ovan. Så himla underbart skön känsla efter att man kört ett riktigt hårt träningspass! Nu inväntar jag käk, hungrig som bara den! 
 
Ps. Fick precis reda på att Fiff som pluggar i Göteborg för tillfället kommer hem om några helger framöver! Det gjorde mig glad 
 
 
 
 

ONSDAG

 
 
Varvar körkortsteori med Zlatan-läsning. Efter att ha hört från flera att Zlatan boken ska vara riktigt bra så kunde jag inte hålla mig från att läsa den själv. Nu däremot blir det ett break här i min lässtund, dax att fixa ihop någon lunch och sedan ska jag klippa gräset, yey!
 
 
 
 
 

EN DAG PÅ STAN

 
Denna tisdag spenderade jag först några timmar på stan tillsammans med Cissi. Vi kollade in lite butiker, uträttade några ärenden och lunchade på La Uva. Så trevligt så!
Sedan släppte hon av mig vid friskis. Blev ett ordentligt pass på gymet. Sen jag kom hem har jag lagat mat, läst lite körteori, övningskört och sett på Robinson.
 
Mysig lunch på La Uva.
 

Och så en bild på fina Ciss. (Bilder snodda från hennes blogg, hihi)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MONDAY

 
Ligger i sängen framför tv:n och nyhetsmorgon! Var nämligen så att min älskade pojkvän som precis påbörjat en militärutbildning hade några timmar ledigt igår så då passade han på att komma hem och spendera kvällen och natten hemma. Lycka! Skulle egentligen inte få träffat han först nästa helg. Så gårdagskvällen och natten spenderade jag hos honom, var väldigt kul att få träffa han och höra hur han haft det. Han stack iväg tidigt tidigt imorse medan jag sov vidare.
 
Snart dax att kliva upp och ta en promenad hem. Fixa iordning någon frukost och sedan får jag se vad denna dag har att bjuda på!
 
 
 
 
 

FREDAG

 
 
Idag har jag storstädat hela huset, sorterat bland massa gamla grejer och varit iväg och handlat med mamma. Ikväll blir det tacomys framför tv:n! Välkommen helg!
 
 
 
 
 
 
 
 

HURTIGA

 
Haft en väldigt fin dag med brudarna! Lagade lunch tillsammans hos Cissi och sedan bestämde vi oss för att vara riktigt duktiga och hurtiga. Sagt och gjort satt vi på våra cyklar och trampade på i motvinden mot Racketstadion där vi spelade drygt en timmas badminton (så kul!!) och sedan hem igen (i spöregn, mindre kul...) Nu känner jag mig sådär härligt mör i kroppen och speciellt benen. Jag kommer somna gott ikväll, helt klart!
 
 
 
En aning svettiga bilder efter träningspasset ;)
 
 
 
 

TRÄFF MED FINA TJEJER

 
 
Bilder från fiffis överraskningsmiddag, när vi höll på med förberedelserna hemma hos Carro.
 
Ska packa väskan och strax bege mig upp till Cissi med Carro. Ska laga lite lunch tillsammans och sen får vi se vad vi hittar på för skojigt! Ska bli trevligt att få träffa dem igen. 
Nu måste jag kilaaa.
 
 

ONSDAG 22/8

 
Snörar på mig löparskorna och pluppar i hörlurarna i öronen och beger mig ut på en powerwalk!
Have a nice day!
 
 
 
 
 
 
 
 

If this was a song, I would have it on repeat.

 
 

AYIA FUCKING NAPA

 
Hemma efter en helt underbar vistelse i Cypern. Solat och badat i 30 grader varmt vatten, käkat god mat ute, träffat lite kompisar från hemtrakten, lite party och bara njutit av (den ibland olidliga) värmen och umgåtts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utsikt från hotell-balkongen.
 
Lunch på hotellets restaurang.
 
Första dagen var vi framme på hotellet ganska skapligt och hann med en tur ner till vår strand, ca 50 meter från hotellet.
 
Kvällsmys ute på balkongen.
 
 
 
Varje kväll när vi höll på att göra oss iordning inför middag skådades en vacker solnedgång. 
 
 
Hotellfrukost.
 
 
Nere vid vår strand.
 
 
 
 
 
Men favoritstranden var ju ändå nissibeach, så sjuukt fint vatten!
 
En kväll mötte vi upp Calle, hans flickvän och kompisar som också var där för en middag nere vid hamnen.
 
 
 
 
Efter middagen hängde vi på dem hem till deras hotell för lite förferre innan vi testade på Cyperns nattliv! Bild från grabbarna grus och på Therese, Calle och Elin.
 
Nöjesfält nere i centrum.
 
 
 
 
 
 
 
 
Promenad längs klipporna.
 
 
En kväll blev jag överraskad med blombud. 
 
 
Sedan fortsatte vi kvällen på en mysig restaurang och åt god plankstek.
 
 
 
 
 
 
Världens mysigaste restaurang "Sage" med livemusik, service i världsklass och sjukt god mat. Om ni ska till Ayia Napa - gå dit!
 
 
 
Häng vid poolen och ett pass vattengympa.
 
 
 
 
 
 
Nere vid stranden vid solnedgång. 
 

Piña Colada.
 
1,75 l vodka, största jag sett ;)
 
 
 
Go fika på flygplatsen innan påstigning. Vi ville inte åka hem till kalla Sverige.
 
En helt underbar första resa tillsammans med Jocke. Hit skulle jag definitivt kunna tänka mig att åka tillbaka, så himla fint vatten och fina stränder. Dessutom kan man få det bästa av två världar. Vi bodde ju (tack och lov) en bit utanför centrum, vilket var sjukt skönt med tanke på den höga musiken från nattklubbarna. Men ändå låg centrum med alla mysiga restauranger, affärer, barer och klubbar inom gångavstånd.
 
Nu är man hemma igen och tillbaka till verkligheten. Kändes så sjukt konstigt igår när skolan drog igång igen. Såg ett gäng nervösa och fnittriga tjejer som stod och vänta på bussen inför sin första dag på gymnsasiet. Och jag ska inte dit? Ändå minns jag själv den dagen som igår... Det är egentligen inte förns nu som jag verkligen kan inse att det är nu verkligheten börjar PÅ RIKTIGT och även ett helt nytt kapitel på livet. Läskigt, men samtidigt så himla underbart fantastiskt skönt.
 
Igår sa jag även hejdå till min älskade pojkvän som åkte iväg till GMU. Från att ha umgåtts 24/7 i en hel vecka till att inte få ses på ett bra tag. Vilken omställning! Men det kommer säkert bli hur kul och bra som helst för honom, det är jag säker på!
 
Nu ska jag fortsätta denna tisdag med lite lunch och sedan ska jag möta upp Carro för träning, kunde ju inte passat bättre med lite gymträning en grå dag som denna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I WAS HERE

 
 
Ryser.
 
Klicka på länken för att se en sjukt mäktig video med Beyonce. 
 
http://www.beyonce.com/news/i-was-here-premiere
 

SURPRISE!

 
Inte haft tid att blogga de senaste dagarna. Jag, Cissi och Carro hade fullt upp dagarna innan i onsdags, då överraskningsmiddag för vår fina Fiff var inplanerat. Hela onsdagen var vi hemma hos Carro och förberedde inför kvällen - vi pyntade, dukade och förberedde all mat. Vart en så lyckad kväll och snacka om att Fiffi verkligen blev ordentligt överraskad, hihi! Bilder kommer troligen vart efter, måste bara få de av Cissi först.
 
Dagarna efter onsdagen har jag ägnat åt packning och fix inför Cypern resan. Tiden har gått så sjuukt snabbt och tidigt imorgonbitti blir vi skjutsade till Skavsta! Nu ska jag snart hoppa på bussen och åka in till stan med mina bästa vänner och tillbringa några timmar med dem, varav en av dem som jag inte kommer se på väldigt länge... Buhu, kommer bli så sorgligt att säga farväl till min fina Fiff som flyttar till Göteborg. Men jag vet att hon kommer få det så himlahimla bra och är så glad för hennes skull!
 
 
 
 
Nu är det dags att packa väskan! Kanske slänger in ett inlägg ikväll innan jag far iväg på resan. Puss!
 
 

6 AUG

Några fina cambilder från ikvälll..
 
 
Igår kom pappa hem från USA och det firades med en god middag, svampstuvning till förrätt, grillat och sedan lite nybakade muffins. Sedan tog jag ett kvällsdopp i solen med Fiffi och Cissi. 
 
Idag har jag haft ytterligare en finfin dag! Spenderat större delen av dagen med fina Ciss. Vi har ätit, ätit och... ätit! Haha aedå men först blev det en runda på maxi, sedan käka vi en sen lunch tillsammans, sen blev det en eftermiddagsfika (var tvungen att bjuda Cissi på en premiär-cappuccino från vår espressomaskin) och så avslutade vi med lite kvällsmackor och té. Däremellan har vi hunnit med timmars av snack och en hel del framtidsplaner-prat. Mycket fin dag med denna tjeja! Cissi drog hem för ett litet tag sen och nu sitter jag och slösurfar runt på bloggar och lyssnar på lugn musik... Dags att släcka lampan snart känner jag innan tröttheten tar över. Natti!
 
 
 
 

SATURDAY, SUNDAY

 
 
Hade en riktigt fin kväll igår. Blev bjuden på restaurang. För mig blev det fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng till, mums! Sedan köpte vi med oss lite grejer från affären och gjorde god efterrätt hemma a´la Jocke ;) Sen blev det lite kubbspel och så tände vi en brasa och myste framför tv:n.
 
Idag tog vi oss en sovmorgon och så gjorde vi iordning en god god omelett till "brunch". Nu ska jag snart träffa tjejerna. Får se vad vi hittar på.. Kanske drar till nån sjö för lite bad!?
 
 
 

LEVER OCH NJUTER

 
 
Tar vara på varje ledig dag med vännerna och njuter utav de sista sommardagarna. Några dagar innehållande många roligheter har passerat.
 
 
ONSDAG KVÄLL: grill och mys vid en sjö med tjejerna. 
 
 
Bilder lånade från Cissis blogg.
 
 
TORSDAG: spontantripp till Sörping med Ciss&Marre - lunch uppe på ramunderberget, promenad längs kanalen, glass på bryggan och massa prat. På kvällen mellanlandade jag, Jocke och mamma hos mormor för lite födelsedagsfirande med god mat och tårta. Framåt kvällen mötte jag upp tjejerna i stan för att se den svenska björnstammen på holmentorget som för övrigt var hur bra som helst live! Sedan var tanken att vi skulle gå till trädgår'n för en drink men det var så sjukt smockat så kvällen avslutades istället på cissis altan med filtar, en kopp varm choklad, massa värmeljus och timmar med tjejsnack! Kom inte i säng förens vid 2-snåret. U.n.d.e.r.b.a.r.t.! Fick även blombud av världens bästa pojkvän under dagen! ♥
 
 
FREDAG: storstädning av hela huset, sedan umgicks jag med pojkvännen, chilla vid sjö, äta grillat, mysa framför en film. 
 
Idag är det redan lördag och träning står på schemat. Sedan är en eftermiddag och kväll med pojken är inplanerat. 
 
 

HURTBULLE

 
1 och en halvtimmas gymträning och sedan bestämde vi oss för att gå hem, så cirka 1 timmas promenad blev det också. Om jag är trött i ben och rumpa nu! Nu ska jag hoppa in i duschen och packa väskan. Grill och mys väntas! 
 
 
 
 
 

1 AUG

Bilder från igår, dubbel regnbåge/ @gransjönäs
 
Hade en riktigt mysig kväll igår. Gav mig ut på en löparrunda i lillsjön med mamma och sedan lagade vi wook till kvällsmat. Sedan åkte jag upp till Jocke, vi tog en tur upp till gransjönäs (mellan regnskurarna..) och såg på när solen gick ner. Sedan åkte vi hem och tände en brasa, grillade lite marsmallows och såg på tv. Myspys.
 
Idag startade jag dagen på samma sätt som igår, morgon powerwalk följt av en god frukost. Dagens planer är att dra till gymet med Carro och ikväll är tanken att vi alla brudar ska ses och grilla tillsammans!
 
 
   

RSS 2.0