31 JULI

 
 
Siste juli idag, helt sjukt vad tiden rusar iväg....
Imorse startade jag dagen med en skön powerwalk, as skumt väder dock, gick i strålande solsken med brillorna på samtidigt som det regna.. Var himla skönt iallafall, minus regnet. Är så himla underbart sen när man kommer hem igen och gör iordning en riktigt god frukost, ah bästa starten på dagen verkligen! Nu hade jag tänkt fortsätta denna tisdag med att göra lite nytta, lite städning, resning av garderob - hade nämligen tänkt samla ihop lite grejer och stå på loppis snart, och sedan något form av träningspass, får se om det blir löpning eller ett konditionspass på gymet. Sen får vi se om det kanske blir nåt skojigare framåt kvällen!
 
 
 
 
 

ESPAÑA

 
 
Bilder från Spanien, juli 2012.
 
Morgonpromenad, frulle och lite solande ute på altanen har jag hunnit med än så länge denna måndag. Nu ska jag fixa iordning någon lunch. Sedan är det gymet som gäller!!
 
 

COUNTDOWN

 
Hittade ett gäng härliga bilder som Cissi knäppte med sin kamera när vi var iväg till stavsjön i veckan. 
Skulle ju inte vara helt fel med fler sådana dagar i veckan, dock ser det ganska mörkt ut väder-mässigt då vi ser ut att få regn i princip hela veckan.. buhu. Får hoppas att det inte stämmer helt enkelt! Annars lever jag på tanken att jag om exakt 2 (!) veckor befinner mig i Cypern med min älskling!!
 
Blev bio ikväll och vi kika på Batman, riktigt bra film om inte lite obehagligt att sitta på bio med tanke på USA-attentatet. Usch så hemskt och va sjuka människor det finns... Nu ska jag soooova, känns att man var ute igår, är trött som få. Hörs imorgon!
 
 

Lördagkvällen

 
Ett gäng snygga bilder från igår... Hade en riktig toppen kväll! Hos Becca bjöds det på riktigt smarrig mat; ugnsbakad sötpotatis med feta och oliver-röra och kött. Kocken levererar som alltid ;) Vid 11 tiden åkte vi in mot stan och mellanlandade på världens för att sedan avsluta kvällen på trappan för några timmars dans! Kunde vara barbent hela kvällen utan att frysa! Underbart.
 
Idag är jag trött, därmed inga större planer.. Har iallafall tänkt ta mig ut på en promenad. Sedan får vi se om kvällen spenderas i soffan framför en film eller om det blir bio. Återstår att se!
 
 

LÖRDAG

 
 
Lördagkväll och jag sitter ute på altanen med Carro, musik strömmandes ut ur högtalarna och jordgubbschampagne i glasen! Snart ska vi röra oss upp mot åby för att möta upp Fiffi och dra till Becca för käk och lite förfest. Sedan väntas lite barhäng och en utgång! Fint som snus.
 

Friday

 
 
Tillbringat största delen av dagen vid stavsjön med mina fina brudar. Flera timmars solande/badande/babblande/ätande/fikande med tjejerna, aah så himla underbart! Gillar mina fina tjejer så mycket!
 
Kom hem vid 4 snåret och har sedan dess städat huset, ätit gott grillat och tagit en skön kvällspromenad med Carro. Nu inväntar jag pojkvän framför OS-invigningen, riktigt mäktigt! 
 
Up next: kvällsdopp!
 
 

Övergödning!

 
 
Nyligen hemkommen från en kväll på stan med Beccis! Gick först till texas för god mat och massa prat och avslutade sedan kvällen med en varsin daiquiri (alkoholfri, ååh va duktiga) på manesa. Mycket trevligt kväll och blev många härliga skratt med denna tjeja!
Nu hade jag tänkt sova och tagga inför en heldag vid någon sjö med tjejerna. Sommar ♥! Natti.
 
 
 

It's a beautiful day

 
Ååh vilken fin dag jag har haft idag! Och vilket underbart väder vi fått! Tusen tack till vädergudarna för det!!
Startade dagen med en god frukost ute på altanen. Sen tog jag och Jocke cyklarna upp till lillsjön och la oss och solade ett tag. Sen åkte vi hem och gjorde smarriga vanilj-pannkakor till lunch.
 
 
 
Framåt eftermiddan/kvällen träffade jag Fiffi med riktning mot en sjö. Vid gransjönäs landade vi och hade tagit med oss engångsgrill, hamburgare och hela köret. Satt där hela kvällen och grillade, snackade och doppade fötterna i vattnet i kvällssolen. Så himla mysigt! Fler sommarkvällar som dessa, tack! 
 
 
 
 
 
 
 
Morgondagens planer är träning, in till stan för några ärenden och kanske även blir en liten runda på stan också. På kvällen är restaurang-mys med Beccis inplanerat!
 
 
 
 

MÅNDAG

 
Ytterligare två bilder från i lördags. Lånad från Cissis blogg. Me, Cissi och Bella på första bilden och Christina och Becca på andra bilden.
 
Moln, moln, moln heeela dagen.. Börjar bli ganska frustrerande det här med vädret. Kommer vi ens få en riktig sommar?!... I vilket fall passade det ju bra att gyma idag med tanke på vädret. Tog cykeln in och mötte upp min träningskompanjon Fiffi för ett pass! Nu är jag hemma och nyduschad och känner en ljuvlig doft från köket. Kör lite american-style här hemma ikväll och grillar egna ribs! Åååh va gott!
 
 
 

22 JULI

 
 
 
Fredagen och lördagen spenderades som sagt på landet med familjen. Vi spelade tennis, softade vid bryggan, solade, lagade mat och spelade kort. På lördagen gav vi oss ut i skogen för blåbärsplockning. Kom tillbaka med flera liter, så efter lunch blev det efterrätt i form av nybakad blåbärspaj, mums!
 
 
 
På lördagseftermiddan tog jag Jocke och Abbe bilen hem igen, med ett stopp för lite italiensk hemmagjord glass. Sedan var det bara att börja fixa och dona i huset och göra sig iordning. Vid 6 tiden kom Cissi och Fiffi hem till mig så lagade vi god middag tillsammans - lax och färskpotatis och hade det trevligt tills vi tog bussen in till stan och Christina. Där var vi ett gäng tjejer och drack och åt gott och snackade. Sedan fortsatte kvällen på trädgårn för drinkar och även till trappan för vissa. Jag skippade utgång dock, tog sista bussen hem till pojken.
 
Idag, söndag softade jag med pojkvännen på förmiddan. Sen kom Fiffi ner till mig så vi begav oss med matsäck upp till lillsjön för lunch, sol och bad! Premiärdoppet i Sverige är härmed gjort!! Nu har jag precis ätit kvällsmat och hade tänkt avsluta denna bra helg på bästa möjliga sätt - i pojkvännens famn framför en bra film!
 
 

COCKPIT

 
 
 
Gick som sagt på bio igårkväll och såg "Cockpit". Filmen verkade helt ok på trailern och lite småkul sådär, men måste faktiskt säga att den var över mina förväntningar! 
Idag skiner solen ute, därför beslutade jag och Jocke oss för att åka ner till landet och spendera närmaste dygnet där tillsammans med restan av min familj. Låter alldeles utmärkt i mina öron! Hörs imorgon eftermiddag/kväll!
 
 

STRAWBERRIES

 
Hade bestämt träff med tjejerna idag så blev upphämtad av rally-Cissi klockan 10 imorse och så var meningen att vi skulle plocka bubbar men de hade säsongsstängt för i år... Typiskt. Så vi åkte upp till konsum och köpte där istället, haha. Sedan åkte vi hem till mig och fika på dom, lagade god lunch tillsammans och hängde. Mycket trevligt att få träffa finingarna!
 
Ikväll blir det bio med dem minus Carro (den jäkeln som drar iväg till Turkiet ikv..) plus Mattias! Mucho nice!
 

Borta bra...

 
Hemma efter 3 fina dagar i Stockholm med brudarna! Trots lite halvtaskigt väder hade vi riktigt kul och hann med en hel del!
 
Taggade tjejer! Bussen gick upp mot Sthlm tidigt på lördagsmorgonen, men vi var glada iallafall!
 
 
Efter en två timmars lång bussresa letade vi upp rätt pendeltåg med riktning mot lägenheten vi hade hyrt. Köpte med oss lite lunch som vi satt och käkade ute i solen, i väntan på att få "checka in" i vår lya.
 
 .
När vi sedan packat upp väskorna och gjort oss lite hemmastadda gav vi oss ut för att handla mat inför de närmsta dagarna. Efter många om och men lyckades vi hitta en mataffär. Sedan promenerade vi hem och började göra oss iordning för kvällen.
 
Sedan satte vi oss ute på balkongen och njöt av den tillfälliga solen och hade det allmänt gött!
 

 
                              
 
Lite senare åkte vi in till city i hopp om att hitta någon mysig restaurang. Efter lite letande satte vi oss på ett  italienskt ställe där de hade jättegod mat! Satt ute under taket med en varsin filt omkring oss medan regnet smattrade. Mys, trots att lite sol inte hade skadat... Vädret var ju som sagt inte på vår sida kvällen till ära. Vi sprang runt i  ös regn barbenta och med klackar i desperat letande efter någon bar. Efter lite sura miner, guiding-hjälp och en fikapaus träffade vi några trevliga killar som räddade vår kväll, när vi var påväg hem.
 
 
 
 
Gick tillsammans med gänget som bestod av mexikanare, amerikanare, en soldat och en kläddesigner och hängde på en restaurang där de käkade mängder med mat, medan det blev drinkar för vår del. Sedan fortsatte vi kvällen på en klubb och hängde med Kenzas pojkvän (haha) som förövrigt var hur trevlig som helst! Riktigt rolig kväll!
 

På söndagen gick vi upp och åt frukost och gjorde oss iordning för en heldag på stan. Ovan lunchpaus på tacobar.
På kvällen beställde vi hem pizza till lägenheten och va hemma och myste framför två filmer med godis och läsk.
 
På måndagen vaknade vi upp till solsken(!) Tog en promenad och satte oss ute i solen innan vi packade iordning på våra prylar och städade i lägneheten. Eftersom att bussen hem inte gick förens senare på kvällen hade vi flera timmar på oss att ta en runda till på stan, luncha i solen på TGIF (världens godaste hamburgare!), gå till slottet och strosa runt i gamla stan. 
 
 
 
 
                                
 
 
Var verkligen en perfekt resa! Att få komma iväg i några dagar för shopping, lite party och mys och bara umgås, dunka musik om dagarna och kvällarna, springa runt och gapskratta och ha oss, stackars grannarna haha! Men var så himla skönt att få komma iväg lite med dessa brudar och få umgås och bo själva och bara ha de kul! Gillar eeeer! 
 
 

Home sweet home

 
Hemma efter en toppen-vecka i Spanien! Lapat sol varje dag på stranden vid havet eller i solstolen vid poolen. Tagit morgon-powerwalks i den ljumma värmen, gått långa strandpromenader, ätit god mat på kvällarna och avslutat dagen med en glass eller drink nere vid beachen! Några nyanser brunare hy och påfyllning av fräknisar i ansiktet. Lovely!
 
Kom hem sent i måndags kväll och har sedan dess tagit igen lite tid med kompisar och pojkvän. I tisdags träffade jag Fiffi. Vi var hemma hos henne och lagade mat, catcha upp och planerade inför vår Stockholms-visit! Igår, onsdag, spenderade jag dagen med Jocke. På kvällen lagade vi tacos och bakade paj och såg filmen "En gång i Phuket". Om man vill få sig ett gott skratt är filmen helt klart sevärd! Ganska så klockren!
Idag träffade jag Carro för ett rejält träningspass. Cyklade in till gymet och körde i en och en halvtimma, cyklade sedan vidare in till stan för en solning och en nyttig smoothie ute i solen och sedan hem igen. Vilket benpass det blev! Gött! Nu har jag unnat mig lite goda grillade hamburgare och mammas knapriga flarn till efterrätt.
 
Ikväll blir det tjejkväll och ännu mer planering inför Stockholm!
 
 
 

Söndag den 1:e juli

Ytterligare några fina dagar har passerat. I fredags hade jag en jättemysig kväll med tjejerna, först käk på restaurang och sedan gick vi hem till Ida för lite filmmys resten av kvällen. Där skådades även 2 små kattungar, endast 5 dagar gamla!! De hade inte ens öppnat ögonen än och fick plats i ens handflata, ååh så söta!

Det senaste dygnet har spenderats på landet. Där bjöds det på toppenväder och helpension för mig och Jocke! Har solat, badat i havet (fötterna;)), grillat, spelat tennis och bara slappat och njutit av tystnaden. Så underbart och även ett perfekt avslut på veckan!

Idag kom vi hem på eftermiddan och har hunnit med en löparrunda uppe i lillsjön, ätit hemmagjord pizza framför EM finalen, myst med världens sötaste hundvalp och packat! Imorgon drar vii!

 

 

 

 


RSS 2.0