MONDAY

 
Ett gäng kassa mobilbilder från helgen.
 
/ I lördags: Jobb till 18. Gäster på kvällen; drinkar, trerätters och tävlingar/spel. 
 
I söndags: Mysmorgon, träningspass på gymet, promenad, övningskörning, myskväll hos pojkvännen; hemmalagad pizza, chokladmousse, film och massage.
 
Status nu: måndagkväll och jag har precis ätit kvällens middag, köttfärssås och spaghetti. Nu väntas ett långt härligt bad med skön musik och tända ljus!
 

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS!

 
Kort dag på jobbet, fredagsfika, lunch med pojkvännen och hans mamma på stan, ett träningspass samt en storhandling på maxi senare befinner jag mig nu i sängen. Återhämtar mig lite efter att ha varit iväg hela dagen. Snart ska jag dock resa mig upp och duka och hjälpa till lite i köket. Ikväll ska vi nämligen inviga min julklapp som jag gav till föräldrarna, plankor till plankstek. Lovely!! Blir alltså god mat, film och fredagsmys ikväll!
 
Ha en fin fredag allihopa! 

ONSDAG

 
Startade denna dag med att försova mig... På onsdagar har jag min "sovmorgon" vilket betyder att jag börjar 8.00 och därmed måste äta frukost hemma. Hade tänkt gå upp runt 6 för att hinna äta frukost i lugn och ro men så blev inte fallet... Klockan 7 kom pappa in och undrade hur dags jag skulle upp. 30 minuter hade jag då på mig att trycka i mig lite frukost, göra mig iordning och packa och sedan powerwalkade jag upp för att inte komma för sent.
 
Trots dålig start så fortsatte dagen bättre. Skulle sluta klockan 1 och några minuter innan kom min arbetskollega och sa att det var någon som stod och väntade på mig, och där stod min söta pojkvän, skapligt chockad jag blev då hahha! Fick jättefina blommor
 
Ikväll skippade jag träningen och brände av en film, haft skype-date med min fina fiff och så har jag hängt framför tv:n och sett Sveriges mästerkock. Ibland behövs såna här dagar, att bara hänga hemma och inte göra nåt speciellt! 
 
 

LATEST

 I lördags: Tapas, vin, spelkväll, charader.
 
Igår: Sovmorgon, pannkakor till brunch, promenad i vintersolen, filmmys med familjen.
 
Idag: Jobb, träning på gymet. 
 
Har med andra ord haft en väldigt bra ledig helg, precis vad jag behövde! Och livet knallar på.
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sedan sätta på nån film. 

FRIDAY I'M IN LOVE

 
Fredagskänslan är oslagbar!
 
Kort, lugn och skön jobbdag med underbart god mat, goa arbetskamrater som låter en sluta 1 timma tidgare, pussar med han med stort H, ett rejält ben/rumpa-pass med en fin vän och så tacos, tända ljus och fredagsmys med familjen framför tv:n! Wonderful! Det är även här min kväll kommer avrundas, framför en mysig film, med tända ljus och lite gottis i form av smarriga frukter! 
 
 

MONDAY 14

 
Helgen bestod av jobb i lördags. Sedan byttes kvällens festliga planer ut mot grekisk mat och restaurangmys på Athena för att sedan avslutas hemma med gästerna som var på besök. God efterrätt i form av vaniljpanacotta, prat och spel!
 
Igår, söndags, började jag och Jocke dagen med 1 timmas badminton på Racketstadion. Eftermiddagen och kvällen spenderades hos farmor och farfar med släkten för att fira farfars födelsedag, och blev övergödna, i vanlig ordning!
 
Nu har vecka 3 startat med jobb 7-15.30, körlektion med ny körskollärare (nu jäklar ska jag komma igång igen!!) och så kvällsmys med pojken. Lyxade till det och bakade en sockerkaka och hängde framför tv:n och Idrottsgalan!
 
Nu är jag hemma igen, och det är dags att släcka lampan och ladda upp batterierna inför ett jobbpass följt av ett pass på gymet! Gnight!
 
 
Gamla, och sjukt charmiga bilder från när jag Carro och Cissi lirade badminton i somras!
 
 

JANUARY 10

 
Torsdag. Har sjuk träningsvärk i ben/rumpa efter gårdagens köttiga benpass på gymet. 
 
Nu är jag hemma efter en heldag på jobbet. Kvällens sysslor är bakning inför morgondagen, då det är jag som står för fredagsfikat på jobbet, samt peppande läsning; (passande oså, jag vet!)
 
 
 
 
 

JANUARY 6

 
Söndag. En mysig morgon och långfrukost hos pojkvännen, shopping på stan, fika hos Jockes mormor&morfar , 1 timmas badminton-spel (så kul!!) och så 2 timmars kvällsträning på gymet med "Åby-ligan". Fint!
 

Nu är det dock hög tid att släcka lampan och krypa ner under täcket. Imorgon drar the reality igång igen och redan klockan 7.00 ska jag befinna mig på jobbet... No more to say. Godnatt!
 
 
 
 

SATURDAY EVENING

 
 
 
Tillbringade hela förmiddagen på friskis, närmare bestämt 4 timmar. Under helgen är det öppet hus där vilket innebär gratis träning, massa folk och en DJ som spelade i gymet. Vi passade på att testa det nya passet "Indoor walking". Så 55 minuter Indoor walking och armar+rygg på gymet efteråt. Grymt! 
 
Nu har jag hamnat i soffläge, välförtjänt tycker jag, och väntar på middag. Oxfilé och hasselbackspotatis står på menyn denna lördagsafton! Kvällens planer är häng med pojkvännen. Härliga lördag!
 
 

3D OCH TRÄNING

 
Det var fullsatt i fabriken igår vilket resulterade i en stressig dag, men när man har mycket att göra går ju tiden fortare! På kvällen gick jag och Carro på bio och såg The Hobbit och i 3D dessutom. Även fast jag inte är något stort fan av Sagan om ringen så tyckte jag att denna var riktigt bra!
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och packa väskan. Träning med vännerna står nämligen på schemat idag. Tagg!
 
 

OFF TO WORK

 
 
Nu drar jag in till stan för ett jobbpass i mina snygga kläder! Hoppas ni får en fin dag! Puss
 
 

GIRLS NIGHT

 
Tjejsnack, tänd brasa, film, té & sällskapsspel. Haft en bra kväll med tjejerna med andra ord!
Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda upp för en jobbdag på bus! Sista jobbdagen för denna vecka and weekend is just around the corner, wiho!
 
 
 

NEW YEAR'S EVE

 
 
 
 
 
 
 
Bilder: Cecilia
 
Mitt nyår firades med god mat, fina vänner, fest och fyrverkerier.
 
2013. Är ni taggade på ett nytt år? Själv gillar jag det - nya möjligheter och helt oskrivna blad. Ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda! 
 
 
 
 

RSS 2.0