Torsdag kväll!

Haft en fin kväll med Fiffi. Det var ju marknadsafton på stan så de hade öppet enda till 9. Så blev en kvällsrunda på stan och sedan en god paussallad på det!

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv3 dokumentären, någon som har sett det? Riktigt bra faktiskt! Handlar bland annat om hur lätt det är att sno någons identitet på internet och hur en rektor fick sparken och fick hela sitt liv förstört på grund av facebook och falska rykten.. Nog att internet är bra, men det har även sina negativa sidor och skapar möjligheter för alla idioter som finns som bara har som syfte att förstöra för andra.. tragiskt.

Imorgon väntar en ny skoldag. På lunchen ska jag och fixa mina naglar! Efter skolan ska jag möta upp Carro och gå och kolla på den kommunala balen! Ber till vädergudarna att det inte blir regn mot alla odds... Natti!

Skön!

 



Mot stan!



Nu drar jag mig in till stan och möter upp Fiffi för en runda på stan samt kääk!

Snart smäller det!

Lite bal-inspo.

Haft basgruppsmästerskap idag, tema kultur och min klass var indianer. Efter lunch blev det en liten sväng på stan med Cissi, köpte ny concealer och betalade sminkningen inför lördag då jag och Cissi ska till makeupstore och bli fina inför balen! Lyx!

Nu ska jag dra igång musik i högtalarna och sen städa mitt rum till bombnedslag. Kvällens planer är restaurang-mys. Gilla!

 


Jag kan se slutet


























Ph: på Fiffi när vi var och fotade i studion.

Ingen matte imorse vilket resulterade i att jag slapp mitt aplånga hål, de tackar jag för! Tog en liten sovmorgon imorse och åt sedan lyxfrukost framför tv:n i lugn och ro - bästa möjliga starten på dagen! Endast en spanskalektion i eftermiddag vid halv 4, då är det "slutprov" som gäller. Ska kötta spanska nu i några timmar.

Får tyvärr ta tillbaka det där med att efter idag så skulle jag vara pluggfri... ytterligare en grej dök upp, så nu är det efter fredag som gäller... Nåja, tror jag klarar att stå ut trots allt!



Paparazzi

Ph: snygga klingan!
Var på ett viktigt möte idag, som kändes bra.. MEN, varför ska allt krocka för? Så himla typiskt och jag är så kluven för tillfället...
Ikväll är jag busy woman, kommer sitta fastklistrad framför dataskärmen och word resten av kvällen... Imorgon ska två arbeten lämnas in!

MONDAY

Kunde ju inte motstå att gå ut i det fina vädret igår.. tog en härlig promenad med Fiffen, var ute i mer än 1 och en halv timme, sjukt skönt! Kvällen avslutades med tacos och sedan somna jag i pojkens famn. Idag gick jag upp tidigt för att åka in till en sjukt ovärd lektion i sisådär 1 timma... Sedan åkte jag till Jocke igen. Båda två är lediga hela dagen men vi är duktiga och har plugg-stuga här! En sak som gör att det går lite lättare är dock att efter nu på onsdag kommer jag va pluggfriii! Den ni!


SÖNDAG OCH MORS-DAG!


Hade en bra dag igår, kanske berodde på att jag inte ens öppnade skolböckerna, hehe... desto mer idag dock...

Tog en en riktig shoppingrunda igår, först maxi sen sandströms och sen city. För en gångsskull shoppade Jocke loss och jag köpte inte ett enda plagg! Sedan köpte vi med oss paus-sallad och åkte upp till mormor och käka de och fikade och åt jordgubbar! Testade min studentklänning också och den satt perfa!
Sedan fick vi stressa hem och duscha och fixa iordning oss och åka in till stan igen för 40 & 35 årsfirande av Jockes fastrar! Där bjöds det på god mat och dricka, massa tårta och snacks. Stannade kvar där och såg Eurovision också. Så himla kul att Sverige och Looren tog hem det!!!

Idag är det söndag och mors-dag. Var iväg på förmiddan och tog en promenad och köpte blomma och lite annat smått & gott till mamma som hon fick. Grattis världens bästa mamma! ♥ Dagens planer stavas PLUGG...


If plan A fails, remember that you have 25 letters left.




Ph: My

Igår fick jag det nationella provet i matte C gjort. Efter det var jag på utförsäljning av massa samples, sjukt mycket folk!! Men hitta lite fint. Sedan fortsatte dagen med solning med Carro, en fika på wayne´s uteservering samt lite shopping. Mycket trevligt!

Idag är det lördag och den kommer innehålla lite plugg, en sväng till stan och senare i eftermiddag ska vi iväg på 40 årsfest! Hoppas att vädret har blivit bättre tills dess!


WAAAAAAAH!


Fick nyss reda på världens nyhet!!! Jocke kom och överraskade mig med något papper med någon beställning på.... och inte vilken beställning som helst utan nämligen en reeeesa!!! Så i augusti drar han och jag iväg på vår första resa tillsammans till Cypern!!! Gaaah, lugnt bästa studentpresenten everever! ♥

SUPERHUMAN

Hetspluggar matte, får spunk på photoshop som inte vill som jag vill.. Håller iallafall på att bli människa igen, förkylningen har börjat ge sig! Väntar på att Jocke ska komma och plocka upp mig. Ska upp till honom för lite grillat, en lugn promenad och så åter igen matte-plugg. Skönt med lite miljöomväxling!

Så fin färgkombo!



Kan man sakna något man aldrig haft?






Livet måste ju ha sina downs, för att man ska få uppleva lite ups också. Eller hur, visst är det så?

Dags att sova nu, klockan ringer vid 7 imorgon. Ska försöka mig på att gå till skolan, trots att jag inte är helt återställd än med jobbig förkylning som sitter i..

Godnatt från en trött och hostig tjej.



When life catch you




Ph: Johanna

Placerad framför tvn, där större delen av dagarna spenderas nu för tiden. Kikar på "på bar gärning", gillar det programmet.

Vill så gärna bli frisk nu, så jag kan ta tag i det sista i skolan och desutom få va ute och njuta lite av det underbart härliga sommarvädret som har anlänt!
Måste nog stanna hemma från skolan imorgon, men satsar på att gå igen på onsdag, vill inte missa nåt! Så är det plugg som gäller fram till fredagens matte NP... I helgen funderar jag och Jocke på att sno en bil och dra ut till landet och bara ta de lugnt och samla krafter inför "sista" skolveckan med lektioner oså, vore ju faktiskt ganska så jätte underbart!






Kjol-sugen











I'm having trouble sleeping

Var ju inte kanske det bästa att gå upp kvart över 5 i lördags morse och sedan stå på marknad i typ 7 timmar när jag kände mig lite krasslig innan... När vi var klara var det raka vägen hem och decka i sängen med feberfrossa och en värkande hals.. inte kul alls! Fick dessutom inte träffa mina efterlängtade tjejer på kvällen vilket sög ännu mer...

Framåt kvällen fick jag dock finbesök av världens bästa som kom och överraskade med en bukett rosor och choklad - kunde ju inte annat än få ett brett leende på läpparna! Har jag sagt hur mycket jag älskar honom!? ♥

Idag är det måndag och jag är fortfarande sjuk.. Tur att jag var ledig idag iallafall så jag inte missar något i skolan.. Har två sjukt intensiva veckor nu framöver då allt plugg som är kvar ska göras och jag fattar verkligen inte hur jag ska hinna klart innan bal och student, nu när jag dessutom ligger halvt utslagen med ingen ork alls... This sucks




LIKIES!





+ Min lilla söta kattis Sira!

+ Så glad & stolt över min käre vän Fiffi som lyckades ta sig in på sin utbildning av några få utvalda! Ler lite extra för din skull! Du är så värd det, även fast vi kommer sakna dig här hemma... :)

+ Fräknar har börjat ploppa upp i mitt ansikte = sommarfeelings!

+ Min fina kille som jag tycker så mycket om!

+ Det vankas vår ute med blomstrande blommor och grönt gräs!

+ Cissi som är så snäll och lånar ut sin systemkamera till mig, även fast hon inte borde...


Har varit på kalas och ätit så jag storknat; smörgåstårta, kakor, bullar, chokladbullar, chips, godis, salta pinnar, fruktfat... Ni fattar. Tog en skön kvällsprummis runt sjön förut med Jockisen.
Snart sängdax, tidig uppstigning imorgon då det väntas lite morgonträning med mamma. Sedan fortsätter dagen i vanligt ordning med plugg..

Natti!



Torsdag och långhelg!


Pappa kom hem från Tyskland idag. Sitter och smaskar på tax free godis, mums! Idag har jag fullt upp med att rensa ihop alla prylar från morfar samt urrensning av min egen garderob - håller på att sätta prislapp på varenda lite pryl. På lördag ska jag och Fiffi gå upp i ottan för att paxa en plats på loppisen!

Får se om jag hinner med att påbörja redigeringen av bilderna idag. Vid 4 ska jag upp till Jocke för släktkalas med smörgåstårta och fika för att fira Maddes 18 årsdag!



Ph: Blick





Lill-lördag!




Klickade mig in på Cissis blogg (igår) och påmindes att det då var EXAKT 1 MÅNAD kvar tills vi tar studenten! Helt galet!

Käkat lite god frulle och nu är det dax att dra igång med plugget. Prov i eftermiddag så är full fokus på spanska som gäller!

I eftermiddag ska jag upp till Cissi och få låna hennes systemkamera och ta lite bilder till min foto-uppgift. Sedan kommer resten av kvällen ägnas åt träning samt utrensning av garderob. Ska nämligen stå på loppis på lördag och bli av med lite skit samt få in lite cash!



I'm off!


Hade ju namnsdag igår så på kvällen fick jag en liten present och så fikade vi på goda hallonbeskvier! Nu har jag kommit hem från skolan och sitter och käkar lite mellis. Snart dax att dra sig mot bussen och möta upp Fiffi och Ida för ett dans fuego-pass! Me gusta!







Jag hatar köer!


Efter idag så är rubriken ett faktum! Imorse befann vi oss på Fotofabriken och tog bilder till våra reklamaffischer. Stort tack till Fiffen som agerade modell åt mig! Sedan begav vi oss några tjejer ner mot kön vid puls.. Vi svängde förbi Ica och köpte med oss sallad och fika, förberedda på att få tillbringa flera timmar i kön till försäljningen av de förbaskade studentbanden. En lååång kö hade redan bildats (klockan var typ 11 då) och folk hade köat sedan tidigt på morgonen, några hade till och med tältat där sen igårkväll = sjukt!
Efter drygt 5 (!!!) timmars lång väntan är jag nu 800 kr fattigare, men ett studentband rikare! Hade förväntat mig en lång kö men att det skulle vara en sånn extrem kö och så mycket hysteri, trängsel och puttandes, hade jag inte föreställt mig! Aldrig förut stått i en sånn lång kö.. Känns iallafall bra nu såhär i efterhand att man fick tag i ett.


Bild från fb. Kön typ kl 08.30...

Kön, inte långt därefter...

Nu har jag dressat om till mjukiskläder. Käk väntas följt av plugg.. Fun day.





Söndag!


Suttit ute på altanen större delen av dagen med plugg. Nu har jag precis fått i mig lite gott käk och ska packa väskan och invänta Fiffi. Först lite planering inför morgondagens fotouppdrag och sen kommer vi hänga på friskis resten av kvällen! Gymträning på g!



Pic: Florida 2011


Saturday evening!






Some pictures from the last days; modevisning - texas - fika - nätshopping och mys med sira i sängen.

Igår spenderades kvällen på texas tillsammans med Fiffi, Fredrik och Carro. Deras hamburgare är ju för goda! Testa "smokehouse" - my favourite ;) Blev sedan hemskjutsade av Fredrik. Resten av kvällen hängde jag i soffan med päronen med lite godis framför tv:n. Höll mig vaken tills 12 då Jocke kom hem från jobbet. Imorse tog vi oss en ordentlig sovmorgon! Sedan har jag pluggat resten av dagen.

Kvällens planer var egentligen bowling/bio, men blev lite ändrat nu... Har ätit god mat med la familia och nu ger jag mig ut på en kvällspromenix med en fin vän!




CHECK!

Projektredovisning - CHECK!

Känns sjuukt skönt att blivit av med det!

Efter projektdagen åt vi lunch i skolan och sedan en fika med en drös kunskapstjejer!
Becca och jag begav oss sedan bort till de geer och mötte upp Fiffi för modevisning! Lite bilder oså kommer nog vartefter.

Nu ska jag trotsa det sjuuukt pissiga vädret (och vart fan kom de ifrån!?) och hoppa på bussen in mot stan för restaurangkäk och mys!


Let's do it again!

Var fint att vara tillbaka på gymet igen! Hade ju fint träningssällskap med vilket gör träningen så mycket lättare och roligare, även fast det blev lite oseriöst och flamsigt i slutet när vi försökte på oss för komplicerade övningar på pilatesbollarna, haha... Morgondagens planer är att åka in tidigt för att hinna öva lite innan redovisningen. Sedan ska jag och Becca fira att projektarbetet är över! Ser jag fram emot!! Vid klockan 2 ska vi bege oss till de geer och se deras modevisning! Kvällen kommer bjuda på restaurangmys. Ser ut att bli en fin dag!

Dags att ladda upp batterierna nu då.. Godnatt!





Kötta!

Full rulle i skolan just nu. Dagarna är sig lika; skola - hem - plugga - sova.... Inte så jätte händelserikt med andra ord... Har pluggat och övat på projektredovisningen mellan lektionerna med Becca idag och så var vi duktiga och satt kvar till typ kvart i 5 och kötta också! Imorgon gäller det... Nu har jag dock lite bråttom, ska hoppa i träningskläderna, blir nämligen snart upphämtad av Becca. Gymträning med henne och Fiffi som gäller! Ska bli skönt att fokusera på något annat än plugg, iallafall under några timmar!



Se yaa!


5 km senare... GODNATT

Tog en löprunda uppe i lillsjön, en ren plåga rakt igenom men SÅ skönt efteråt!
_________________________________________________________________
Imorgon kommer bli en jobbig dag.
Har legat med datan i en timma för länge så jag har blivit extra trött, så jag verkligen kommer somna direkt och slippa ligga och tänka. Tar en sovmorgon imorgon och sedan får jag se om lite plugg hinns med, beroende på om jag orkar. Ska bli fint att träffa större delen av släkten iallafall!
Godnatt!

Halvars, fotboll och plugg


Ph: Hanna


Plugg, god glass på halvars och IFK-match med solen i ansiktet tillsammans med Jocke, Lisa och Olle, ännu mer plugg. Trots plugget (och IFK:s förlust) var gårdagen riktigt mysigt.



19 DAYS

19 små, fjuttiga skoldagar återstår nu. Kan säga att jag drabbas av panik när jag inser det och det är då huvudet slutar fungera. Vet inte hur många gånger jag har öppnat min kära loggbok, kollat på alla uppgifter som ska in inom loppet av 3 veckor och sedan stängt ihop den igen och gjort något helt annat än att plugga.

- Ma C mininationella
- Redovisning av projekt
- Skriftlig inlämning av projekt
- Sam 2-restuppgift
- Sam 2-uppdrag
- Sam 2-essä
- Praktiskt prov i Foto
- Spanska redovisnung (steg 9)
- Spanska projekt-redovisning (steg 10)
- Ma C Nationella prov
- Inlämning av praktiskt prov i Foto (del 1 & 2)

Går inte att skjuta upp saker nu. Bara att köra och inte stanna upp och tänka. En sak i taget! Idag ska essän skrivas klart, uppdraget ska påbörjas och restuppgiften ska göras. Ingen återvändo...



Fortsätt simma!

Var tydligen inte ensam om att plugga igårkväll, haha, är man kunskapare så är man!
Fortsätter på samma spår idag med andra ord, har en hel del viktiga saker som ska redovisas/lämnas in under veckan.
Ska dock iväg och kolla på IFK-matchen i parken kl 3, första matchen jag ser live ju! Men sen är det raka vägen hem och fortsätta med plugget.
See yaa

Min kväll!

Såhär tillbringar jag min kväll! Byter ut krogen, där många andra befinner sig på en lördagkväll som denna, till en lugn kväll hemma med lite gott, tända ljus och lugn musik, i sängposition skrivandes på min essä.

H&M trend










Pics: Hannamw och Angelicablick. Inspo from H&M trend! Diggar kjolen!


5 maj

Hejhejhej!

Direkt efter jag slutat skolan igår tog jag tåget till Linköping och mötte upp mamma på stan. Uppdrag: studentskor! Vi plöjde igenom alla skobutiker och på sista besökta affären (hör och häpna) fann jag ett par jag fastnade för! Känns bra att ha fått detta problem ur världen. Nu återstår det bara (inför bal&student) att boka tid för att fixa naglarna, eventuellt inhandla ett par till skor samt några klänningar att ha under studentveckan. Sen är jag så gott som redo på den fronten! Sen är det ju lite planering med mat och skicka ut studentinbjudningar osvosv.

Kvällen spenderades hemma hos min fina pojke, vi åt grillat och såg film.
Imorse åkte vi ner till konsum och konditoriet och köpte med oss gott bröd, grönsaker, ägg och melon och gjorde en jättegod frukost. Jag ♥ frukost!

3 tuffa (+1) veckor återstår nu. Sj-uuuukt! Dags att börja kötta så man hinner klart med allt! Hade tänkt kötta både på skol- och träningsfronten från om med nu. Let´s go!

Påtal om kötta. Muskelknutte som gled runt i centralpark med rullskridskor och spände musklerna i takt till musiken!

 

 


TÖRNEGREN LEVERERAR


Ph: Victoriatörnegren.

Victoria leverar! Himla enkel men snygg kombo!

Legat ute och pressat lite i solen, tagit en promenad med Carro, pluggat spanska & projekt och käkat kvällsmat lagad av Abbe (!) Inte varje dag om man säger så, men smakade faktiskt riktigt bra haha! Han lagade potatis- och löksoppa, bakade bröd och gjorde några specialpannkakor med kanel i. Proppmätt nu.

Kvällens planer är att fortsätta med projektplugg och sedan får vi se om det blir en löparrunda med mami eller om det blir att ta ett bad och bara ta de lugnt! Måste ju erkänna att jag är mer sugen på det sistnämnda, tyvärr haha!

Du gör min dag!

Min långa dag förvandlades plötsligt till en kort och skön dag! Redan hemma från skolan, ca 2 och en halv timma tidigare än vanligt pga att läraren var sjuk = den långa och jobbiga 3 timmars lektionen inställd! Det gjort min dag typ! Så nu hinner jag ju faktiskt lägga mig ute på altanen och jobba på brännan lite innan det är dags att ta tag i plugget. Ska även försöka hinna med att träna, måste ju kompensera gårdagens glass (samt kanske en till som lär slinka ner snart.. hehe) Men glass och värme hör ju faktiskt lite till!


Ph: Florida 2011

Nästan så de skulle behövas en dusch att svalka ner sig i emellanåt i denna värme!

Ta vara på de fina stunderna i livet!


Haft en riktigt fin kväll! Jag åt en jättesmarrig glass som jag tror hette "limone" om jag inte minns helt fel - sorbé glass och massa goda frukter! Mums! Efter glassen satte vi oss på bryggan och njöt av värmen ett tag, men blev tyvärr att åka hem ganska tidigt på grund av att Jocke inte mådde särskilt bra. Följde med honom hem och bäddade ner honom, visade sig att han hade feber, stackarn! Åt kvällsmat tillsammans med familjen Johansson och åkte sedan hem. Pluggat lite matte, repetition inför NP som gäller nu framöver! Så jäkla svårt, eller rättare sagt för mycket nya saker att ta in på en och samma gång... Får hoppas att det går vägen på provet så det var värt allt kämpande i slutändan..!

Nu ska jag sova. Lång dag imorgon... Godnatt!


Roadtrip!

Drar en roadtrip till Sörping & smultron i detta underbara väder! Redan lyckats bränna mig på nosen... ajaj. Solen tar mer än vad man tror!

Ha en trevlig kväll!





Hold me tight, never let go

Plugg, plugg, plugg..
Redan 2:e maj, vilket är svårt att inse... Tiden bara rusar iväg och idag är det exakt en månad kvar till balen och en månad + 13 ynka dagar kvar till studenten...
De iallafall tre närmsta veckorna kommer jag med andra ord inte ha något liv typ....
Vädret kan man ju inte klaga på idag iallafall! 18 grader i skuggen!?! Ganska så sjukt. Ska försöka ta tillvara lite på det mellan plugget, antingen gå ut på en promenad eller ta en sväng till Sörping för glass, beroende på hur jag ligger till på plugg-fronten.
Vill så gärna resa iväg någon gång nu under maj, men ser jäkligt tajt ut i schemat på grund av skolan...

Valborg och 1 maj!

Hade en riktigt lyckad valborg igår! Det bjöds på jättegod mat hemma hos Lindgrens samt ost&kex. Mycket trevligt! Sedan traskade jag hem och mötte upp Fiffi, Jocke och Skölde. Vi begav oss några kvarter bort till Oddarna som hade lite födelsedags/valborgs-firande! Många nya ansikten där, så blev en hel del handskakningar men även ett gäng kändisar! Kvällen bestod av god dricka, massa sköna människor, roliga smeknamn, deeptalk, dans, släktträff, trum och elgitarr-uppvisning samt korv med bröd.. Kvällen avslutades med allsång till James Blunt "Goodbye my lover" (haha).
Vid halv 5 snåret traskade jag, Jocke och Fiffi hem till mig, trötta men nöjda, där vi sussade gott i källaren!

Blev en riktig sovmorgon idag, lite tröttna och slitna efter gårdagen! Frukost och lite solning på altanen och sedan en promenix i vår-värmen! Vid 4 var vi bortbjudna på släktträff för att fira nyblivne 20-åringen Erika, där käkade vi god mat och kakor ute på deras gård och kollade i gamla fotoalbum från när mormor&morfar var unga.

Nu har jag pluggat lite. Är fortfarande lite trött och seg så hade tänkt promenera upp till Jocke nu och lämna lite grejer samt krama om pojken.


När man är för sig själv har tankarna och känslorna en tendens att komma fram och bubbla över.... Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och försöka komma på bättre tankar till morgondagens skoldag.



RSS 2.0