Wanna be on top?




Nu, typ nunu drar första avsnittet av svenska Topmodel igång! Har ju följt flera tidigare säsonger av America´s Next Topmodel slaviskt, får se om det blir samma med det här programmet med nya programledare och allt, dessutom blir det ju trots allt ingen riktig "Topmodel" utan självaste Tyra Banks.. Nåja det återstår att se!

Stackars Jocke, tycker faktiskt lite synd om dig som tvingas sitta och titta på alla dessa tjejprogram... ;)


Shopping-sug

I väntan på bussen efter skolan åkte jag en sväng till maxi. Har tidigare när jag gått på stan inte hittat så mycket fint så var faktiskt ganska länge sen jag shoppa nåt nu.. Men när jag gick in i affärerna på maxi fann jag faktiskt några godbitar och plötsligt började det klia i fingrarna! Fick värsta shopping-suget från ingenstans och lite vårkänslor uppkom till och med, med alla härliga pastellfärger som prydde alla kläder i butikerna!

Kanske skulle ta och försöka få med mamma en sväng dit ikväll.. hehe;)


Han med stort H


Världens finaste människa, ville bara säga att jag är så glad att jag har dig.



<3

Nobody´s perfect


Då lider helgen mot sitt slut...

Har under dagen kollat på handbollsmatch, varit iväg en sväng till stadium outlet och lager 157 och pluggat. Kvällen avslutades framför Wallander med en semla. Gött!

Imorgon börjar en ny vecka, vilket innebär nya möjligheter!

Startar veckan med en ynka lektion, gym med Fiffi och sedan är det plugg som gäller!!

Natti!



Saturday night!



















































Tack för en trevligt kväll tjejer!!





HELG!

Efterlängtade helgen är här!!

Efter jag missat bussen (bussarna*) igår, tog jag mig tillslut in till skolan för att ha min sista lektion innan jag tog helg! Gick sedan till banken och en sväng på stan i väntan på att Carro skulle sluta. Vi möttes upp för en solning och drog sedan till maxi för att handla käk inför ikväll. Ikväll ska nämligen Göterborgs-gängets äntligen återförenas!!;)
Fina brudar kommer hem till mig för käk och förfest följt på vinkällaren & sedan utgång! It´s gonna be awesome!


Good feeling

Åhhh sämsta tänkbara start på dagen, missade bussen!! Sjukt pinsamt eftersom jag gjorde exakt samma tabbe förra veckan.. Dock försov jag mig då, nu var jag bara sjukt klantig...

Jaja, lika bra och gå ut nu, i GOD TID för en gångsskull..

 

Känns dock jäkligt gött att fått hem mössan!!


Haha!



Haha, diggar maddes bild från fejjan! Ja, vad hände egentligen!?

Nu: Powerwalk med Fiffen!


Ta hand om dem som vill dig väl.


Vardagslyx...

kallar jag det när man får äta fredagsmat på en tisdag (läs tacos) och ägna resten av kvällen åt en bra film!

Nu tackar jag för mig och säger godnatt!

24 januari

Nyligen hemkommen från staden. Blev att uträtta lite "ärenden" och sola samt kolla lite affärer tillsammans med Carro!

Lite komiskt att mamma igår frågade mig om jag visste när vi skulle få våra studentmössor, då jag svarade att jag inte hade någon aning men antog att vi skulle få dom om tidigast typ 1 månad. Så kommer man till skolan och ser detta... Shit alltså, tiden bara rusar iväg och snart står vi där med mössorna på och sjunger om studentens lyckliga dag! 



(bild lånad från facebook, Iza)


Oh happy day!

Kämpade mig upp från sängen i morse då alarmet ringde 06.15... Tog bussen in till skolan trött som jag vet inte vad och med en dålig känsla i magen. Hade min första lektion för att sedan sätta mig och vänta ut tiden på mitt långa hål... Går in på mailen där det jag första ser är ett mail från Classe, nämligen att eftermiddagens samhälls-pass var inställt! Vilket betyder att jag därmed hade slutat för dagen! Den dåliga känslan förvandlades plötsligt till något mycket bättre och jag blev plötsligt på bra humör! PUSS på Classe! OH happy day!!

Nu kan jag ägna lite tid åt läxor istället, så jag slipper sitta med dom ikväll. Sedan efter lunch ska jag och Carro dra oss in mot stan för solning och kanske en runda på stan samt hämta ut fribiljetter! Puss
       

     
                           

- Old pics på mig och Carro     


MÅNDAG

...och jag är nytränad och nyduschad. Sitter med matte-boken i högsta hugg och inväntar kvällsmat. SÅ hungrig!!

Ikväll blir det mys med pojken min och kanske lite tittande på Guldbaggegalan!


                      


Nighty


Nyss sett Wallander. Bra skit! Har nu placerat mig i sängen med Elsa-boken, ska läsa något kapitel sen är det dags att släcka lampan. Goodnight!


 

- Bild från i somras, smultronstället. Åhh längtar till varmare tider!!

Like it´s the end of the world

                            

                            

22 januari

Har haft en riktig slappar-helg med inget plugg över huvudtaget, har i princip bara lagat middag med Jocke, sett på film, tränat på gymet och tagit det riktigt lugnt. Skönt men ändå lite små segt... Längtar till nästa helg då den förhoppningsvis kommer vara lite mer fartfylld!
Resten av kvällen lär även fortsätta i samma spår skulle jag tro. Måste dock göra min foto-läxa till imorgon, men den är inte alltför ansträngande då jag bara ska leta upp en bild som jag ska ta med mig samt rita en teckning (haha).

Känner mig så slö på skol-fronten så måste komma igång lite nu känner jag, då jag inte öppnat en enda skol-bok under helgen, fy vad dåligt. Eftersom jag endast har en lektion imorgon och slutar 10.30 blir det raka vägen hem efter den för att plugga och ta tag i livet igen!På tisdag blir det solning med Carro och kanske även någon mer dag under veckan eftersom mitt solkort snart går ut och behöver utnyttjas. Måste även fixa id och gå till banken under veckan. Sedan hoppas jag även på att jag känner mig lite piggare så jag kan träna lite också.

Nej nu ska jag leta upp någon bild och göra klart foto-läxan! 




21 januari

Igår var en trevlig kväll med först käk på durkslaget följt av filmen "Hamilton" på bio med Jocke, Cissi och Mattias! Tyckte filmen var ganska bra dock väldigt mycket pangpang, kanske inte värd att se på bio direkt...

Efter skolan igår mötte jag även upp Fiffi då vi gick till Igelkotten för att kolla och pröva lite balklänningar. Fanns mycket fint, hittade några som jag gillade extra mycket så får nog bli ett återbesök där snarast eftersom sista beställningsdatumet därifrån var om ca 3 veckor. Om jag inte ska be mormor min sy en åt mig som hon så gärna vill. Får se hur det blir med saken!


- Firar 21 månader med min älskling idag<3



Kvällsfunderingar

Mycket att tänka på, för snart står jag minsann där på egna ben med framtiden i mina händer! En skrämmande men samtidigt pirrig känsla, det är ju faktiskt detta jag längtat till, att gå ut gymnasiet och få friheten att göra precis vad jag själv vill och alltid velat göra! Men vad vill jag egentligen göra då? Börja plugga? Jobba? Resa? Något som tåls att tänka på...


                           


Jägarna 2

                                       

Såg nyss klart på denna fim med Jocke, och den var helt okej tycker jag! Lite seg ibland men sjukt spännande slut!

Imorgon är det först skola som gäller, sedan efter jag slutat är tanken att jag ska möta upp Fiffi för en sväng på stan och även lite kikning på balklänningar! Ser jag fram emot! På kvällen blir det troligen bio och kanske lite käk tillsammans med Cissi och Mattias! Par-kväll it is!;)

Träningssug!

                                                      



När man väl kommit igång med träningen känns det som om man aldrig får nog!! Sitter med värsta suget för tillfället, vill till gymet nu! Såklart man ska ha detta sug när man inte är på topp och känner sig lite små hängig också... Fick nöja mig med en promenad istället.

Åhhh längtar tills både jag och Fiffi känner oss pigga och friska så vi kan gå på vårat älskade Zumba-pass!!


Favourites

   


Testade någon body-peeling från Make up store förut. Såg ganska creepy ut när jag öppnade den, som någon slags grön sörja, liknande sjögräs, och som hade en konstig doft, men verkade funka ganska bra då min hud blev alldeles baby-len efteråt!

Dessa ovan är också sjukt värda produkter! Moroccanoil-inpackning och jojobaolja har förändrat mitt tidigare slitna och risiga hår till något fräschare, mindre frissigt och mer glansligt! Rekommenderas!

NU: En kopp thé och Sveriges Mästerkock på TV!


Love is something beautiful

   


"Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på".

-    Michaela Forni


Det är inte lätt när det är svårt

Dagen har bestått av matteföreläsning och spanska samt projekt-plugg och lunch hemma hos Becca!
Resten av kvällen kommer nog spenderas hemma, antingen i soffan framför teven eller i sängen med en bra bok eller liknande.. Känner mig lite hängig så behöver ta det lugnt och vila upp mig lite så jag orkar med morgondagen och fredagens lektioner..

Nu ska jag ta en dusch innan det är dax för kvällskäk!

Bal nästa!?

Drömde om balen inatt, haha, kanske trots allt är menat att jag ska gå på den? Är ju lite sugen men hmmm lite tvek ändå... Börjar isådanafall bli dax att leta balklänning och sådant! Suttit och googlat lite och herregud så mycket det finns!! Färger och modeller och allt! Hur ska man någonsin kunna bestämma sig!?



 




                      






17 januari

"I belive everything happens for a reason. People change so that you learn to let go. Things go wrong so that you learn to appreciate them when they are right. You belive less so eventually you trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together."

 


16 januari

Idag har jag besökt Friskis nya gym i Ingelsta! Jätte fina och stora lokaler med många träningsmaskiner! Tror det blir att fortsätta köra där då det dessutom är mycket närmre och smidigare att ta sig dit!

Idag drog även vårterminens schema igång och jag har nu gått på min första foto-lektion! Verkar blir en spännande kurs! Känns lite tungt med skolan nu då jag är väldigt skoltrött, men samtidigt en stor lättnad att veta att detta är min sista termin på gymnaiset! Får försöka ha studenten i baktanke och kämpa på!

Längtar inte bara till studenten utan även till vår, sommar och värme.. Är så himla trött på att det blir mörkt ute redan vid halv 4 och det gråa, kyliga och trista vädret! Har nog aldrig längtat så mycket som nu till ljusare tider, trots att denna vinter har varit en "mild" variant i förhållande till tidigare vintrar! Nåja, känns som att det går åt rätt håll i vilket fall, synd att det ska gå så förbannat långsamt bara...

Nej nu börjar det bli dax för sleeptime! Tidig uppgång imorgon som gäller då jag börjar skolan 8.10.. Sedan efter jag slutat blir det träning på friskis med Carro, på´t igen bara!

Puss & godnatt!



 




Träning - check


Träning på gym - check
Städning och sortering av diverse papper och annat skräp - check
Plugg inför kommande skolvecka - check
Lunch och fika hos farmor&farfar med Jocke - check
Kolla upp lite framtida utbildningar och jobb - check.... lär dröja ett tag innan jag kan sätta hel check på det..


Har försökt ta tillvara på denna helg och njutit till max av att inte ha några prov eller liknande "större" skolsaker att plugga till! Riktigt skönt! Synd dock att tiden ska gå så förbaskat snabbt, jag menar, känns som jag precis tog helg?

Nej nu ska jag fortsätta njuta, för än är faktiskt inte helgen slut! Tar en dusch och inväntar min fina för myskväll och nattsällskap!<3

Puss

Fina vänner!

Blev en härlig kväll igår med hemmagjord pizza och kladdkaka, massa prat halva natten och lite filmtittande!
Synd bara att lilla fiffen mådde så dåligt och fick lida hela natten :( krya gummsi!<3

Dagens planer var egentligen och dra till gymet, men på grund av att min tränings-kompanjon Fiff nu är hemma och kurerar sig och Carro är hemma och pluggar får det skjutas upp... Kanske blir en sväng dit imorgon om man inte ska vänta tills på måndag då nya Friskis i Ingelsta öppnar!

Dagens planer i övrigt är oplanerade... Någon form av träning borde utföras i vilket fall... Planering och lite plugg inför kommande skolvecka... Skriva cv och börja kolla utbildningar och jobb.. Städa rummet... Kommer nog kunna hålla mig sysselsatt idag iallafall!

Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på! 







 

TORSDAG

Hej!

Är så himla trött just nu... Har varit hemma större delen av dagen och försökt plugga inför morgondagens psykologi-prov, har nämligen 3 stycken på en och samma dag... Men har inte gått något vidare, har varit så ofokuserad och bara känt mig så himla rastlös. Får go with the flow imorgon helt enkelt och hoppas på det bästa! När jag inte kunde stå ut längre tog jag en promenix upp till Jocke, där jag  har tillbringat hela kvällen med filmtittande och mys! Nu är jag hemma igen och det börjar bli dax att dra sig till sängen, måste bara läsa igenom psykologin een gång till...

Längtar tills morgondagen är över då proven är gjorda och jag har lite ledighet framför mig! Ser ut att bli sleepover med mina tjejer, släktträff och lite träning på det. Låter lovande tycker jag! Blir spännande att träna eftersom jag inte varit på gymet på cirkus 2 månader pga. körtelfebern... Nej nu kallar sängen!

Puss!


Premiär-utgång!

I lördags smällde det, dagen jag har gått och längtat och tjatat efter under ett helt år, och min längtan har växt och blivit allt större, efter varje 93a som fyllt. Tur nog är jag inte den enda som fyller sent på året, men att fylla den 30e december, dagen innan nyårsafton, borde vara förbjudet tycker jag faktiskt! Iallafall när det gäller året man fyller 18 och 20. Haha!.. Nej då, så illa var det faktiskt inte, för ju snabbare tiden gick, och ju nämre födelsedagen kom, frågade jag mig själv och undra vad det var jag egentligen längtade efter? Konstigt det där...
Jaja, när alla andra gamlingar kommit in i 40-årskrisen kommer jag stå där och le brett! Gäller ju att tänka framåt va!;)
   
                                                                                 

Premiärade iallafall tillsammans med Carro och Fiffi! En mycket lyckat kväll tycker ja de blev! Trots oerfarna;) 

Vi startade kvällen hemma hos Carro för lite för-ferre. Hade köpt med oss frukter, chips & dipp och dricka som vi gjorde iordning. Mycket mys!

Sedan, efter många om och men, lyckades vi tillslut ta oss in till stan (tack jocke!!!) där vi gick raka vägen till Världens Bar, där var det tyvärr heelt smockat så fick bli Cromwell istället! Efter några shots och drinkar vinglade (?) vi vidare ner till Puls för vår första utgång! Mycket trevlig kväll med trevligt folk och mina bästa tjejer! Det tackar vi för!

     

Carros klockrena kommentar efter den (enligt henne) äckligt starka shoten: hon går och köper sig en öl och fäller kommenteran "aaaah, nu är jag i himmelriket igen!" Haha!

       

                                                                        Puss!

Tillbaka till verkligheten

Trots att skolan har dragit igång igen är jag hemma, skönt att inte ha så många lektioner även fast jag har en hel del prov och andra uppgifter att pricka av denna vecka…

Tidigare idag tog jag en promenad i solskenet med älsklingen min! Nu sitter vi hemma hos mig, har ätit frallor och årets första semla, tyckte faktiskt vi förtjänade det hihi! Får bli ytterligare en promenad ikv..;) Nu är det dock slut på roligheterna och back to work så att säga, jag har en redovisning att öva på och Jocke har två stora tentor framför sig den stackarn...

See ya later!


Bild från Jockes student.


2012

Startar bloggen med ett litet inlägg från min nyårsafton 2011 som bjöd på trerättersmiddag/födelsedagsmiddag med finaste tjejerna, paketöppning och massa mys och prat för att sedan övergå till förfest följt av nyårsparty med massa fina människor. Tolvslaget firades in på min altan med fyrverkerier och champagne, kramar och nyårspussar! hihi!



God mat lagade vi! Till förrätt blev det avokadosoppa med räkor, varmrätten ovan - oxfile, rotfrukter, potatis och rödvinssås och till efterrätt choklad/kola tårta, vaniljperfe och jordgubbar! Mums!



Fina tjejerna<3 Fiffi, Carro och Cissi!



Fiffi hade partyhatten med;)



Vi var taggade!!



Tolvslaget! Både Cissi och Fiffi ser ganska nöjda ut med en varsin champagneflaska!;)



Party-paret ;)



Olle och Lisa :)




Avslutar med en bild från tolvslaget! Jocke, jag, Lisa, Olle, Odd och Nicklas!
Fick tyvärr inte med resten av folket på bild, men stort tack till alla som medverkade under kvällen!!:D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0