IGÅR

 
 
 
 
 
♥ Bilderna lånade jag utav Cissi. 
 
Hade en riktigt fin lördagskväll tillsammans med dessa bönor! Cissi och Mattias hade fixat iordning så fint! Vi blev serverade jätte god mat (titta bara på bilden längst upp!!), lekte lekar, åt efterrätt och tog sedan en sväng in till stan för lite barhäng. 
 
Idag har inte jag och Jocke gjort mycket till världen.. Hängt framför tv:n och några filmer, lagat köttfärssås och spaghetti och blivit bjudna på god fika hemma hos Johanssons. Har varit en riktig inne-slappar-dag med andra ord. Men är skönt med såna dagar med, speciellt när vädret är så som det har varit idag. Med detta säger jag godnatt och kryper ner under täcket. Imorgon ringer klockan tidigt......
 
 
 
 
 
 
 
 

20 års galaj!

Hallå där! Sitter här med nymålade naglar och nytvättat hår. Vinflarran står kyld. Ikväll väntas nämligen 20 årsfirande för fina Cissi. Vi blir bjudna på mat hemma hos henne och så får vi se sen vart kvällen slutar! Taggad till tusen för en rolig kväll med tjejerna är jag iallafall! Nu är det dax att kladda på kvällens make-up och dressa om!  


#Saturday morning




RSS 2.0