SATURDAY

 
Hello saturday! Hade en bra fredagskväll och har även haft en minst lika bra lördag idag, och bättre kommer den bli! Igårkväll blev det middag hos pojkvännen och sedan såg vi på bio på kvällen. Jätte mysigt! Imorse åt vi en brakfrukost. Jag pluggade sedan lite teori. Vid 2 tiden åkte jag och mina homies in till stan för en runda på stan och en lunch och fika på uteserveringen i vårsolen, så himla härligt! Nu har jag tagit en dusch och ätit middag med familjen. Inväntar Fiffi. Så ska vi ta en drink här hemma och göra oss iordning lite. Sedan blir det en runda in till stan för lite bar-häng. Fiiint! 
 
Två oerhört charmiga bilder från någon gång i somras på mig och min pärla. HAHA
 
 

SUNDAY

 
Lite nya inköp av skönhetsprylar. Min pojkvän har nämligen börjat sälja produkter från ett företag som heter LR, bland annat hudvårdsprodukter, parfymer och smink. Jag köpte världens smidigaste nagellacksborttagning. Man kör bara ner fingret i burken, snurrat runt lite och sedan är allt borta. Den innehåller  inget acceton heller, utan det luktar gott när man haft på det och dessutom ska det vårda nagelbanden så man behöver inte tvätta händerna efter man använt det. Sedan köpte jag även ett bra bas nagellack och så världens godaste parfym. Min nya favvo, helt klart!
 
Nu ska jag köra in till farmor och farfar. Där väntas söndagsmiddag och ikväll blir det troligen bio! 
 

YESTERDAYS

Ryggpass på gymet. Powerwalk. Svamprisotto, wook och ett glas vin framför soffan.


SOON IT WILL BE OVER

 
Av någon konstig anledning har blogg.se appen slutat fungera!? Jaja... En hel ledig helg framför mig, känns konstigt men otroligt skönt! Idag har jag försökt utnyttja den på bästa sätt. Pluggat teori, övningskört, tränat på gymet som dock stängde 1 timme tidigare än vad jag hade räknat med vilket jag kompletterade med att ta en snabb promenad hem. Ikväll belönar jag mig med god mat och mys med familjen. Mamma och jag ska försöka oss på att göra risotto. Blir spännande! 
 
Ha en fin lördagskväll folks!
 
 

Dear thursday

Fullspäckad onsdag och torsdag! Igår var det kort dag på jobbet. Sedan cyklade jag hem och pluggade teori, gjorde tester och lite andra nödvändigheter. Gjorde för övrigt typ världens godaste smoothie till (hade i massa blåbär, lite kvarg, lite vaniljyoghurt, ett ägg och kokos). Sedan körde jag ett köttigt benpass på gymet med Jocke och fyfan vilken sjuk träningsvärk jag har i ben och rumpa idag!! Imorse var det dax för det jag fasat inför hela veckan nämligen halkkörningen. Nae okej riktigt så illa var det inte, var inte särskilt nervös alls faktiskt. Var iallafall så som alla andra sagt: väldigt roligt. Sedan fick jag skjuts hem av pappa, uträttade ett ärende på vägen och sedan var det raka vägen mot jobbet. Stängde så slutade inte förens typ kvart i 6. Cyklade till pojkvännen och har hängt här sedan dess, ganska så slutkörd. Nu blir det filmtime! Sovmorgon imorgon<3


Snabbspolning

Oj vad snabbt tiden går! Har hunnit med att vara sjuk ett par dagar och haft GG marathon, jobbat på bus, jobbat på dagiset, pluggat teori, haft riskettan, träffat mina homies, en utgång och umgåtts med pojkvän och familj. Eftersom att det är påsklov har fina Fiffi varit hemma så i söndags tog vi en premiär-fika på fräckas uteservering. Hej vårkänslor! Restaurangbesök med tjejerna, myskväll med pojkvän och lördagsmys med tjejerna har även hunnits med. Idag har jag hållit mig inne hela dagen, känt mig hängig och förkyld :( Så har tagit det väldigt väldigt lugnt, sett en film, färgat håret med mami och pluggat lite teori. Måste vara frisk inför en fullspäckad vecka med jobb, halkan, jobbsökande och teorioplugg!


RSS 2.0