Långfredag och påskafton!

Hej på er! Påskafton dagen till ära och lite ledighet framför mig, så skönt! Var en kämpig vecka med långa dagar på jobbet men igår var jag ledig hela dagen och utnyttjade den till att göra såna saker som man annars inte hinner med. Typ rensa alla saker i rummet och städa, träna, övningssköra och förbereda inför kvällens påskmiddag med släkten. På kvällen mötte jag upp tjejerna för några drinkar på nya stället "Enjoy". Riktigt mysigt ställe och jätte trevlig kväll som slutade i pojkvännens källare, med lite hämtmat och godis framför en film. Idag har jag och pojkvännen varit ute på en skön promenad, ätit god frukost och haft påskägg-utdelning. Nu sitter jag på altanen med ett glas färskpressad apelsinjuice i handen som jag precis gjorde iordning. Solen värmer verkligen och det känns hur härligt som helst! Snart är det dax att göra mig iordning lite och sen ska jag övningssköra in till stan och hämta mormor. Ikväll blir det massa god mat, fika och godis! Glad påsk!


FREE SATURDAY

Hello lediga lördag! Solen skiner och termometern visar 6 C!! Igår tillbringade jag kvällen på Enoteket med tjejerna, otroligt god mat, lite vin och mängder av tjejsnack. Perfekt fredagskväll! Imorse tog jag och pojkvännen oss en ordentlig sovmorgon, åt en god frukost framför tv:n och nu har vi precis varit i stan på en "dubbeldate-fika" och köpt lite nödvändigheter. Nu ska vi åka in i biltvätten och efter det väntas övningsskörning, eventuellt hårfärgning och grillat!


WEEKEND

Igår: Thaimat, grönsaksdipp & filmen "The untoacheables". Idag: Sovmorgon, en runda på stan, fika på waynes och Wii-spelande.


YESTERDAY

Kvällen igår spenderades hemma hos Cissi med girlsen. Vi hade knytis och åt plockmat (snacka om matkoma!!), drack gott, spelade spel, åt efterrätt och hade det allmänt trevligt! Imorse vaknade jag upp hos pojkvännen, åt färska frallor till frukost och sedan åkte jag hem för att städa mitt rum och pyssla lite hemma. Ikväll blir det thaimat och hyra film med älsklingen! Wonderful.


DAGEN INNAN FREDAG

 
Hallå! Denna vecka rullar på och det har redan blivit torsdag! Helt sinnes vad snabbt tiden går. Jag har jobbat på som vanligt, haft körlektioner och tränat. Idag slutade jag tidigt, redan vid kvart i 1, sedan var det raka vägen in till körskolan för en dubbellektion, väldigt givande men man var ganska slut i huvudet efteråt vill jag lova! Efter körlektionen åkte jag till friskis för att döda benen/rumpan. Sedan blev jag upphämtad av pappa och så åkte vi och handla. Har haft en riktigt effektiv torsdag med andra ord! Känns så himla gött när man slutar tidigt och kan utnyttja dagen. Snart är det dinnertime. Ikväll tror jag att jag ska unna mig att ligga i soffan och bara titta på tv och några avsnitt av Gossip girl. Kanske skulle ta och göra en fruktsallad till också för att lyxa till de lite! 
 
 
 
 
 

Chokladpaj & nostalgi

Denna måndagseftermiddag till ära hade Cissi bjudit in till tantfika hemma hos sig. Hur mysigt som helst om ni frågar mig! Hon hade bakat en jätte god kaka och dukat och gjort det så fint! Så fika, snack och så tittning på massa bilder från högstadiet/studentveckan etc utgjorde min måndag! Fin fint!


Hallå bloggen! Nyss hemkommen från jobb på Bus hela dagen. Känns i benen och fötterna vill jag lova! Men snart väntas en god middag med hela familjen samlad, då pappa kom hem från USA idag. Det blir plakaten kvällen till ära, mums! Nu ska jag duka fram och tända lite ljus. Hoppas ni får en trevlig söndag kväll!


Friday

Fredagkväll! En dag ledig framför mig vilket känns väldigt gött! Idag efter jobbet åkte jag hem för att bara mellanlanda och käka lite mellis o packa träningsväskan. Kom hem efter ett härligt gympass och tog mig en skön dusch. Nu luktar det nybakad pizza i hela huset. Dax att slå sig ner framför tv:n med ett glas vin och god mat. Lovely friday!


Mysmorgon!

(Detta inlägg skulle ha publicerats imorse...)

Godmorgon! Var ett tag sen jag skrev här.. Vad har hänt sen sist då? Jag tillbringade en vecka i underbara fjällen och åkte skidor, åt gott och umgicks med min familj. Jätte härligt med lite semester! Sedan åkte pappa Vasaloppet också så vi åkte till Mora för att se när han kom i mål. Så duktig så!

Sedan vi kom hem har jag jobbat på som vanligt, min käre vän Fiffi har varit på besök så har haft mysiga tjejkvällar och hittat på lite annat skoj tillsammans.

Under helgen har jag varit ledig, vilket har varit sååå skönt! Har firat massa släkt, både brorsan, kusinen och Jockes pappa har fyllt år så har blivit en hel del tårta, god mat och fikabröd. Men har kompletterat det med några träningspass också och så får det bli hårdkörning i veckan! Från och med idag börjar mitt nya schema vilket innebär att jag inte börjar förens kl 10, vilket betyder att jag inte behöver gå till jobbet förens om 30 min, snacka om lyx!

Update nu: Har tagit en varm och skön dusch och ätit crépes till middag efter ett ben/rygg-pass på gymet med Carro. Nu blir det Top model innan sovdags! 


RSS 2.0