HEJ MÅNDAG!

 
Måndag morgon ihop med pojkvännen. Ställde klockan tidigt för att hinna med 1 timmas morgonpromenad och sedan avnjuta en god frukost tillsammans. Sedan trampade jag mot jobbet. Slutade vid lunch och kom hem till ett hus som doftade vaniljpannkakor. Eftermiddagen spenderades på stan med Jocke. Sprang runt på stan och gjorde lite ärenden, tid hos tandläkaren och så en mysig fika på det.En riktig pojkväns-dag med andra ord! Ikväll blir det träning med grabbsen! Fin måndag!
 
 
 
 

SÖNDAG OCH FARSDAG

 
Är i farten. Ska alldeles snart iväg på fika numero 3 för dagen, denna gång hos farmor och farfar. Men är det farsdag så äre! 
Gårdagen spenderades på stan med pojkvännen, lunchade och letade skor till honom och köpte farsdag-present. Sedan när jag kom hem gjorde jag mig iordning och åkte upp till Ida som hade styrt ihop ett party med ett väldigt roligt tema.  Var hur trevligt som helst! Sedan gick vi ut och dansade till stängning. Åkte sedan hem till pojkvännen och sussade sött! Väldigt lyckad kväll! 

FREDAGSKÄNSLA

 
 
Åh, vilken fredagskänsla jag har i hela kroppen idag! Wonderful! Direkt efter jag kommit hem från jobbet slängde jag på mig träningskläderna och åkte in till gymet med Carro. Var fint att få träffa henne igen och snacka igen missad tid och röra på sig. Fyfan säger jag bara, kändes att man legat på latsidan och tryckt i sig allt för mycket godsaker... Annars då? Ikväll står restaurangbesök på schemat med Jockes familj, för att "fira" Jockes hemkomst och att han har genomfört GMU!!! Up next: In i duschen och börja göra sig iordning! 
 
 

HONEY, I'M HOME

 
 
Hallå! Nu är ja på hemmaplan igen efter en underbar resa. När vi hade landat i Stockholm och möttes av kylan (vilken jäkla kontrast!!) var min första tanke att ta första bästa flyg tillbaka.. Men det känns trots allt skönt att vara hemma igen. Landade igår 8 på morgonen, svensk tid, och var hemma runt 11-tiden. Efter 24-timmars på resande fot var jag ganska död. Snacka om att den powernapen var välbehövlig då!
 
Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det var kul att träffa alla! Men att jobba långdag en dag som denna resulterade i sjuk huvudvärk och trötthet... Därför spenderar jag denna kväll med massa serie-tittande med tända ljus! Känns mer än rätt!
 
 
 

UPDATE: RIGHT NOW

 
Hallå! Här kommer en liten lägesupdate från Florida! Är på språng nu, har precis packat väskan och smörjt in mig i solkräm. Klockan är 10.05 här (5 timmars tidsskillnad). Snart tuffar vi bort mot Fort Mayers beach för några timmar på stranden. Sedan har vi även planerat in en Dolphin Tour på eftermiddan, spännande! Det här är vår sista dag här, imorgon åker vi vidare till Orlando där vi kommer spendera våra sistar dagar på den här resan. Nej nu roppar de, dags att åka! Hoppas läget är bra i Sverige! Puss
 
 

RSS 2.0