VI DRAR TILL FJÄLLEN

Mitt resesällskap ;) Sitter just nu i bilen, har åkt i ca 1 timma vilket innebär att vi har 6 timmar kvar framför oss, gött! Roar mig med att lyssna på musik, retas med pojkvännen och käka godis. Fint!


EN LEDIG LÖRDAG

Lite iphonebilder från den senaste tiden. Mysig skogspromenad & korvgrillning, trerätters, mysiga fikor med vänner och familj, jobb & lunch på bus, ett försök i att äta lite nyttigare mat, restaurang&bar-mys med vänner, lite reafynd, middagar osv.
 
En ledig lördag med en efterlängtad sovmorgon följt av en god frukost. Har varit och handlat lite nödvändigheter inför resan. Fikat. Städat rummet. Packat ner underställ, mössa och resegodis. Snart är jag redo för skidresan!
 
Ikväll väntas en mysig kväll med tjejerna, mello, lite gott att dricka och kanske en sväng in till stan är planerna!
 
 

Friday I'm in love

Var några dagar sen jag var inne här sist. Hard work work hela veckan, plus lite annat smått & gott som några träningspass och firning av alla hjärtans dag med mannen har hunnits med och så en fin fredag idag med fredagsfika och minivasaloppet med barnen på jobbet, en fika på stan med Cissi inkluderande massa resesnack och ett köttigt gympass på det! Nu ska jag avnjuta en god middag bestående av räkor, ett glas vitt vin, potatisgratäng och fläskfilé! Välförtjänt tycker ja!


MONDAY 4

 
Några highlights denna vecka:
 
 ♥ Haft en toppen-helg tillsammans med vänner, familj och pojkvän!
 ♥ Igår bokade vi stuga till Sportlovet vilket betyder 1 veckas ledighet och massa härlig skidåkning!
 ♥ Imorgon kommer min käre vän Fiffi hem på besök!
 
 
Nu har jag precis pluggat teori, är ganska slut i huvudet så ikväll ska jag belöna mig med att slänga mig i soffan och se på svenska top model med en kopp te! 
 
 

Week 5

Hallå! Ännu en vecka fullspäckat med jobb har nu passerat. Har även hunnit med lite annat om eftermiddagarna/kvällarna som en runda på stan och lite shopping, några powerwalks, körlektion, lite plugg och träff med vännerna. Igårkväll åkte vi in till stan och satte oss på munken för en mysig middag, lite cath up och några glas vin. Sedan mötte vi upp några andra på Världens för lite barhäng. Idag, min enda lediga dag denna vecka, tillbringar jag tillsammans med min pojkvän som jag inte hunnit träffa ett bra tag. Vi tog en sovmorgon imorse, åt frukost framför tv:n och sedan har vi tagit en mysig promenad/skridskotur på Ågelsjön och grillat korv och druckit varm choklad. Sååå himla mys! Ikväll äter vi tre-rätters, korkar upp en flaska vitt och hyr en film!<3

RSS 2.0