Idag firar vi in våren!




VALBORG! Sprungit runt på stan och uträttat massa ärenden. Ett par nya, ljusa och våriga jeans samt hårfärg fick följa med mig hem! Snacka om att vädret är perfekt idag, så himla varmt och härligt!

Nu har jag ätit lite lunch med la familia och sitter för tillfället och inväntar Jocke. Vi ska bege oss upp till skogen för en löparrunda med intervaller, vad har jag gett mig in på!?!... Efter det ska jag hem och sedan ska mamma göra slingor på mig! Klockan 7 ikväll är vi bortbjudna på middag! Kanske återkommer senare efter löparrundan, om jag överlever vill säga!



Call me maybe


Ph: Victoria Törnegren Så enkelt men ändå snyggt! Och mums på skorna!

Promenad (x 2) - check

Fotoläxa - check

Städa rummet - check

Långdusch och inpackning i håret - check

Har gjort lite nytta idag iallafall! Nu ska jag lägga mig och ladda upp inför en ny dag. Gå på stan med mamma och köpa presenter, köpa hårfärg + slinga håret, plugga och jogga i skogen med Jocke står på schemat!

Valborg kommer firas med middag hemma hos några vänner och sedan hemmafest! Ser jag fram emot! En saknad vän kommer även hem imorgon efter att ha varit på språng i la france!!

Nu ska jag sova, natti!



Been there, done that



Fick oväntat besök av morbror från Götet samt kusin och moster igårkväll. Grillade hamburgare, glass, kaffe, ostbågar stod på menyn och såklart en massa snack! Trevlig kväll! Runt halv 12 på kvällen åkte jag och Jocke upp till honom för att tillbringa natten där, såg sista avsnittet på sista säsongen av prisonbreak :(. Ledsen tjej, haha.

Hittills har även denna dag varit riktigt bra! Vaknade upp bredvid min fina och startade dagen på bästa möjliga sätt med en brakfrukost ute i solen! Dagen fortsatte sedan med lite träning, lite plugg och lite god lunch.

Nu är det dock hög tid att fortsätta med plugget, vet inte riktigt vad jag ska börja med bara.. Har en fotoläxa som skulle behöva göras, kanske skulle ta och passa på och gå ut och göra den nu när det ändå är fint väder!

Sedan får vi se om en promenix med Fiffi hinns med och lite valborgsplanering. Annars kommer nog dagen fortsätta med plugg och chill, lugna puckar med andra ord!



Oooh sometimes I get a good feeling!

Hade en fin kväll igår! Vi traskade upp till konsum och köpte med oss lite gottis, sedan gick vi ner till mig och hängde i min källare resten av kvällen!

Tog en lång sovmorgon imorse och gjorde sedan i ordning en jättegod frukost som åts ute på altanen (!) och nu är det träningsdags! Sitter och väntar på att Jocke ska bli klar bara.

Får ju tacka vädergudarna också för det underbara väder de givit oss idag! Man kan ju inte annat än bli på sjukt bra humör av det, eller hur?! Nu tänker jag ha en fortsatt fin dag, trots att jag har massvis med plugg att ta tag i senare!

Långhelg!

Haha, riktigt ful(l) bild!
Fredag, kära fredag! Dagen har bestått av en lång skoldag och sedan en kort sväng på stan för lite shopping. Fick en liten chock när jag gick ut från skolan och möttes av ljumma (!) vindar och strålande sol! Så underbart!
Har just städat rummet och nu väntas en halvtimma på motionscykeln följt av käk! Firar in långhelgen med lite häng med brudarna!

Torsdag

Lunchade med Jocke på ett pasta-ställe idag, mycket trevligt och mumsigt! Sedan jag kommit hem från skolan har jag inte gjort så mycket mer än pluggat, varit ute på en powerwalk i regnet med Fiffi och lagat mat. Nu sitter jag framför tv:n och ser på "Du är vad du äter" och försöker bli lite motiverad på tränings- och matfronten! Vill komma igång ordentligt nu, börja jogga några gånger i veckan så jag får upp konditionen lite och komma igång med gymträningen också. Är faktiskt peppad, bara så rädd för att bli sjuk! Nej från och med nu blir det iallafall till en början att ta en daglig promand! Gymet hade jag tänkt svänga förbi imorgon efter skolan alternativt i helgen.

The botten is nådd

 
 

Lillsjön ikväll, 20.37


Kvällspromenad ute i regnet och skogen i friska luften kan ju va det bästa som finns! Okej, liten överdrift där kanske, men hur underbart är det inte att gå med musik i öronen och rensa huvudet på lite tankar? Var för övrigt sjukt fint vid sjön, spegelblankt vatten och ett tunt dimmtäcke över trädtopparna.

Saknar min fina kille som jobbar kväll typ varje dag denna vecka. Men tror vi skulle klämma in en lunchning tillsammans imorgon, så man får se lite av honom iallafall och pussa lite på han!

Vad jag också skulle vilja hinna med imorgon är att träna! Var ett antal veckor sen jag besökte gymet och jag börjar faktiskt sakna det. Kan ju säga att det kändes att det var länge sen jag rörde på mig under promenaden. Kanske blir ett lugnt pass efter skolan imorgon om jag känner mig bra? Vore ju fint! I annat fall får det bli en powerwalk, får se om jag kan få med mig något sällskap då!

Nu ska jag avrunda projektskrivningen och sedan dejta kudden. Sov fint!





Kvällspromenad...




Klingan.

Ger mig ut på en kvällspromenad med musiken som sällskap, lite regn dör man ju inte av!


Onsdag 25/4

Hemma under mitt superlånga hål, pluggat och just käkat lunch. Ska snart ta bussen in igen för en lektion. Hörde rykten om att bikbok har halva priset på hela sortiment idag, så funderar på att svänga förbi där en sväng innan jag traskar ner till skolan! Slutar halv 5, sen är det raka vägen hem för plugg, kul liv! MEN bara att stå ut, snart långhelg!!




Två cappuccino senare...

Sitter och zippar på min tredje cappucino (lite lagom beroendeframkallande sådär, men ger fin energi för knoppen när man sitter och pluggar och försöker hålla koncentrationen uppe!), mumsar på mango som måste vara den godaste frukten som finns typ (favvon för tillfället iallafall!) och med spanska-häftet och nya (!) datan i högsta hugg (translate programmet är min bästa vän just nu!) Blir plugg fram tills klockan 8 då Top model visas på tv3, som jag längtat efter en ny säsong!

Hej från en glad Hanna!






Juli skum?

Hörde precis på nyheterna om att cloetta ska lansera ett nytt tomteskum/julskum, fast i sommar i juli. Så dom döper om den till Juli-skum och kommer i nya smaker, päron och cola. Haha, tror ni de kan va nåt? Jag är ju en trogen tomteskum-älskare som är lite av en favorit att trycka i sig under juletid, vi får väl se om detta blir en ny favorit!;D

Försov mig imorse, vilket är bland det värsta jag vet.  Förstör ju typ hela dagen... "Straffar" mig genom att (fortsätta) plugga ihjäl mig och bocka av diverse uppgifter; två restuppgifter i samhäll, översätta och lyssna på spanska text 2 och 3, repetera spanska grammatik, repetera steg 9 i matte C inför prov samt projektskrivning..
Motivation baby! Where are you when I so badly need you?!!

SATC

Avslutar denna måndag med ett SATC-avsnitt. Kan ju inte annat än älska den klockrena serien! Imorgon är det tidig uppgång igen, usch. Men får se framåt, tiden går ju så fort så snart är det helg igen och valborg dessutom!
Vill även slänga iväg ett stort lycka till till Cissi, Becca och co. som inatt flyger iväg till Frankrike och ska bo hos fransk familj osv., hoppas ni får det kul där nere, vilket jag inte tvekar på att ni kommer få!
Juste!! Hämtade ut min sprillans nya (!) data idag som äntligen anländit från Holland. Har fått stått ut med så jäkla mycket problem med allt som heter elektronik och väntat och väntat och väntat, men bättre sent än aldrig, eller hur?
Har dock inte kunnat använda den än, då virusprogram och sånt måste installeras, men imorgon så bloggar jag troligen från den!:D Natti!




Måndag 23/4

Hemkommen från skolan. Hade föreläsning om Photoshop på fotolektionen och man kan verkligen göra vad som helst, sjukt häftigt med alla funktioner! Funderar på att sätta mig och testa och leka lite med det ikväll, om tid finns vill säga. Sitter och chillar med lite musik för tillfället, solen tittar fram dagen till ära så funderar på att ta mig ut på en promenad, gäller ju att ta vara på't!
Sedan är det PLUGG som gäller, väldigt mycket att göra och jag börjar inse att det inte alls är långt kvar tills kurserna avslutas och slutbetyg kommer att sättas! Dags att lägga i en högre växel med andra ord! Let's go!
weheartit.

19.06 och söndagsångest

Varit ute på en powerwalk med lite dagen efter-snack med Cissi och pluggat spanska och foto.
Har lite smått ångest över allt för tillfället, är trött som få och har typ ett ton plugg som jag egentligen borde sätta mig med.. projekt, matte, historia... you name it.
Försöker ignorera den jobbiga känslan och ska istället ta en dusch, laga lite mat, invänta pojkvännen och slappa resten av kvällen. Resten av plugget får jag ta itu med imorgon när krafterna har kommit tillbaka (förhoppningsvis).
Vitt är det nya svarta, så att säga! SNYGGT. Ph: Sofi

Me gusta!

Hade en klockren kväll igår! Åt jättegod mat hemma hos Jocke. Han bjöd på räksoppa och vitlöksbröd till förrätt och grillspett med kyckling och färska champinjoner, sparris och potisgratäng till varmrätt. Till desserten hade jag gjort en halloncheescake med vit choklad. Var minst sagt mätt och belåten efter det! Jocke hade fixat och gjort de så fint, dukat, tänt ljus och en brasa och till och med gjort servettvikningar, vilken gentleman!;)

Sedan rullade jag ner till Carro tillsammans med tjejerna och lite senare åkte vi in till stan för en helkväll på Pullan! Bortsett från en liten incident hade vi det riktigt roligt och dansade typ konstant hela kvällen! Känns i fötterna och benen idag kan jag lova!

Nu kommer en liten bildbomb:


Förrätt!



Mys med  tänd brasa!


Varmrätt! Mums!


Kvällens värd!


Älskar dig ♥


Jocke var sur för att jag skulle dra vidare sen på kvällen..


Dessert!


Jockes fina servett-skapelse!
















Let's have some fun this beat is sick

Nu ska jag ha en awesome kväll tillsammans med awesome brudar!!

365 x 2

Föräldrarna förbereder för fullt inför Jurslafesten ikväll, med temat hawaii/strand, jättepassande med tanke på vädret haha! Men de kommer säkert ha kul ändå, alla lär ju iallafall få sig ett gott skratt när pappa + tre andra fräscha 45+are kommer ut på scen med endast mankinis på sig... HAHA, skäms lite bara av tanken...
Även jag förbereder lite inför kvällen då det väntas middag, trerätters närmare bestämt. Jag fick i uppdrag att göra efterrätten vilket jag inte tackar nej till, så har hållt på och pysslat med den nu, när den är klar är det dags att börja packa, duscha och göra sig iordning. Kommer tillbringa eftermiddagen och kvällen först hemma hos Jocke och fira vår dag och sedan ska jag hem till Carro för att ha en trevlig kväll tillsammans med tjejerna! 



Gå i ide...



Ph: weheartit.

20:e april och jag ser snö som faller ner utanför fönstret... Om inte detta slutar snart går jag i ide! Bal och studentvecka i dunjacka? Lika bra att köpa på sig en vit dunjacka och overall då... Vadå att vädret påverkar ens humör?

Vill kunna gå klädd i shorts och linne, barbent, vilket man kunde göra för exakt ett år sedan vilket är helt sjukt ju!!

Nej, nu kurar jag ner mig under täcket och ignorerar de stora snöflingorna som faller. Kommer nog stanna här större delen av dagen framför favoritserien. Är man sjukling så är man.

 


Coachella




Ph: Fashiontoast.

Vore ju inte helt fel att befinna sig på Coachella festival i solskenet, klädd i en härlig outfit som denna ovan.

Haft lite nagelvård här hemma ikväll, sett filmen Trassel, testat vår espressomaskin (mums!) samt suttit och kollat hockey. Tur att jag hade en mysig katt kurrandes och ihopkrupen på min mage, det gjorde de hela lite roligare (mysigare) iallafall!

Ska gå igenom lite bloggar; varddagssyssla, innan jag släcker lampan för kvällen.

 

 


"Den sista kamelen i ledet går lika fort som den första"

Mådde sämre igår, men släpade mig trots det till skolan för matte och en föreläsning, sedan åkte jag hem och kurerade mig, visade sig då att jag hade lite feber så tillbringade resten av kvällen sängliggandes med filmen Desert flower som sällskap. Den var riktigt bra och jag önskar att jag  själv vore lika stark som karaktären Waris. Inspirerande vad man faktiskt kan åstadkomma här i livet, oavsett ens bakgrund och uppväxt!
Idag vaknade jag upp och kände mig typ lika hängig, men tog mig iallafall in till samhäll-föreläsningen, kände att den var för viktig för att missa. Mötte sedan upp pojken för en kortvisit på maxi och sedan tog vi bussen hem. Nu har jag precis käkat asgod mat, köttgryta och ris! Och nu är jag tillbaka på samma position igen, i sängen, för att sätta på ytterligare en rulle. Vill bara bli av med denna jäkla förkylning som aldrig verkar ge sig!! Men inte mer att göra åt än att vila och trycka i sig massa c-vitamin... Bara jag är frisk tills på lördag! Två-årsdag då = middag med pojken och på kvällen party med tjejerna! Kan ju inte vara sjukling då inte!

17/4

Haft en übermysig kväll med fina tjejer; käkat melon och popcorn, druckit te, sett film och snackat och haft det allmänt mys. Gillar mina tjejer massor!
Nu är det tisdag kväll och lovet har gått mot sitt slut, dags att lägga sig och samla krafter så jag orkar med morgondagen i skolan, lång dag med start 9 till halv 5. Dock får vi besök av polisen under dagen som ska ha en föreläsning med titeln "krogvett", inför studentvecka & allt sånt. Kan ju bli spännande att höra vad de har att säga! Godnatt på er!

Lugna puckar










Lite snygga bilder från påskafton, innan karateklubben. Haha!

Försökt/försöker plugga på så gott det går, trots att jag är lite sjuklig. Halsen och huvudet som spökar lite igen samt en konstant rinnande näsa. Är så trött på skiten! Jätte passande nu dessutom när skolan drar igång..

Har iallafall tagit en ipren och legat och vilat ett tag nu så det känns lite bättre. Ikväll blir det lite av en sjukstuga här hemma då jag får finbesök av Fiffi och Carro som även dem är lite förkylda. Tanken är att vi ska hyra film och mysa nere i källaren med massa god frukt och kanske göra oss en varsin espresso med vår nya kaffemaskin (!?). Låter hur bra som helst i mina öron! Tjejkvällar är ju lite av en favorit!


Sometimes it´s hurts instead

Vi sörjer dem som försvunnit från oss, av mänskliga skäl, för visst är det så att vi åldras, det är vi alla medvetna om även fast det gör ont och är jävligt tungt. Men när allt kommer omkring, det mest tragiska måste väl ändå vara när någon själv beslutar sig för att försvinna, på grund av att man mår så pass dåligt att man anser att det inte är värt att leva längre. Det har ännu en gång inträffat, den händelsen som får en att rysa och göra så att hjärtat klappar ännu lite snabbare och hårdare. Som gör att man får sig en jäkla tankeställare. Livet är tufft, jävligt tufft ibland, det kan man ju iallafall konstatera. Ägnar en tanke åt alla drabbade 

Måndag 16/4

God förmiddag!
Kanske vore nåt att börja skriva upp dagarna såhär så man håller reda på dem, blir ju helt veckovild under lov!
Menmen, måndag idag då. Studiedag = sådana dagar man ska studera på, eller hur? Bara att sätta igång då, inga ursäkter! Ska dock ge mig ut på en promenad med Cissi efter lunch som ett litet break.
HAHA, måste bara lägga ut denna vimmelbild från i lördags då den gjorde min dag typ! Toker (Viktor), söta Cissi, Becca och Dylan på bild!

Empa - side bar - puls




Denna bild får representera kvällen, hos Emil. Fiffi, Carro och Cissi på bild (+ lilla galna Harry i bakgrunden!)

Startade som sagt kvällen hemma hos Emil med ett gäng grabbar för lite spel och häng. Åkte in till stan och svängde in på siderbar för lite dricka och sedan tillbringade vi resten av kvällen dansandes på puls, jag och Cissi tillsammans med alla güss, på grund av envisa killar samt klant-fiff.
Vart trots omständigheterna en riktigt rolig kväll med mycket trevligt folk!

Har väl mått lite som man förtjänat idag som man brukar säga. Har iallafall varit ute och promenerat i det underbart härliga (!) vädret, sett massa avsnitt av prison break, ätit jätte god grillad mat samt efterrätt hos familjen Johansson och haft det allmänt chill!

Och ingen söndagsångest idag inte, vi kunskapare har ju den otroliga turen att faktiskt ha två extra lediga dagar såhär efter påsk vilket är helt awesome ju!


Vi tänker på dig<3

Ska försöka ha en kul kväll och tänka på annat än dagens tråkigheter, blir nog bäst så. Är bara att acceptera mänskligheten.. Vi tänker på dig<3
Sitter och inväntar Fiffi och Cissi nu för att sedan bege oss några kvarter bort här i jursla och fira en snart bliven 20 åring! Inte pjåkigt det inte! Grattis i förskott emil!:D Sedan är tanken att åka in till stan för lite barhäng! Ha en trevlig kväll för det ska jag haa! PUSS

Breaking news..

Från Sofi, som tidigare idag släppte nyheten att hennes nästa projekt på bokfronten är en träningsbok! Blev mer än glad när jag läste det, då jag stordiggar alla hennes tidigare böcker! Tvekar därför inte på att denna kommer bli annat än bra! Ser fram emot när den kommer ut i bokhandeln : )
För övrigt höll jag nyss på att få en hjärtattack när jag stod i badrummet och skölde av mitt hår och FETASTE spindeln kryper in!! Jag svär på att det är den största jag sett ever!! Slängde ifrån mig duschen i panik och sprang fort som fan ut och slängde igen dörren! Kommer inte gå in dit igen tills mamma, pappa eller brorsan kommit hem och dödat den, det är en sak som är säker. HAHA

Prom: hear

Hej från en trött tjej som ligger strandad i soffan.
Tyvärr kände sig varken Fiffi eller jag oss tillräckligt pigga idag så vi skjöt upp vår träff till lördag troligtvis, lite tråkigt men bäst så vi inte smittar ner varandra!
Har ägnat dagen åt lite andra saker istället. Vi tog oss en ordentlig sovmorgon och cyklade sedan ner till konsum för att köpa lite grejer till vår brunch som bestod av ugnsomelett med svamp och baconstuvning (som var riktigt gott!), toast och honungsmelon. Sedan har dagen rullat på i lugn takt, lite jobb, lite plugg och lite körteori-plugg.
Har nu surfat runt lite på nätet i hopp om att hitta någon balfrisyr som faller mig i smaken samt passar till klänningen. Finns ju mycket fint att välja mellan vilket skapar en sjuk beslutsångest! Vill iallafall ha något ganska enkelt, lite lockar, någon fläta kanske, frågan är om man ska ha det uppsatt i någon bulle eller nersläppt med allt hår på ena sidan. Får se om jag kan bolla lite idéer med frissan och komma fram till något fint!
Ikväll ska vi hyra film här hemma och poppa popcoooorn och dricka massa te!
PUSS

Njut av varje dag, minut, sekund






- Fin outfit bjuder söta Felicia på!


Övningskörning stod på schemat i eftermiddags och nu sitter jag med körkortsboken i högsta hugg, tänkte försöka komma igång lite med detta nu under lovet när man inte kan skylla på att tiden inte räcker till!
Har redan bokat in en körning med mamma även imorgon eftermiddag, känns bra att äntligen ha kommit över denna "rädd-tröskel" eller vad man ska kalla det för som jag kämpat med!

Sover hos pojken min inatt med så ska snart krypa ner i sängen framför ytterligare några avsnitt av Prison break! Imorgon är planerna att försöka göra lite mer nytta, försöka jobba bort lite plugg samt göra ytterligare några jobbansökningar och plöja igenom några fler kapitel i körkortsboken.

Sedan hoppas jag även på att jag känner mig skaplig kry från förkylning och huvudvärk så jag kan träffa tjejerna framåt kvällen och hitta på något skojigt!


Taco bar!


Trotsade gårdagens trista väder och gav mig ut på en promenad i regnet på förmiddan. Sedan kom brödbudet så blev goda mackor till frukost! Mums! Begav mig sedan in till stan där jag mötte upp Carro för en runda på stan samt lunch på det nya stället Taco Bar som för övrigt var riktigt fint och mysigt ochbjöd på god mat!

Kvällen spenderades framför tvn och finalen av top model!

Idag vaknade jag upp bredvid min fina pojke. Eftersom båda är lite småsjuka har vi softat i sängen med några Prison break-avsnitt. Får se om vi orkar ta oss ut på en promenad, annars lär nog dagen fortsätta i samma lugna spår! Sånt man kan göra när man har lov juu! Övningskörning är dagens enda måste!


Alcatraz


Hade en trevlig kväll hemma hos familjen Brönnert nr 2!
Tillbringade resten av kvällen i soffan framför den nya serien Alcatraz som drog igång idag. Verkar helt ok men inte riktigt i min smak...
Morgondagens planer är att ta en ordentlig sovmorgon, fixa iordning en riktigt brakfrukost och sedan bege mig ut på en lång-promenad i skogen med musiken och mig själv som sällskap. Behöver rensa skallen från alla möjliga tankar! Sedan får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!
Nu ska jag gå och kolla om lilla kissekatten vill komma in för kvällen och sedan är det jag som stupar i säng. Nighty!

Annandag påsk!


Dagens planer; övningskörning med mami, köpa present åt kusin som fyller 19 idag (grattis!!), leta skor och träna tillsammans med Carro och Fiffi är nu genomförda! Duktigt!

Precis hemkommen, ska bara byta om nu och göra mig iordning lite sedan bär det av till släkten där Tilda ska firas! Hoppas att det bjuds på någon riktig smaskig mat (och efterrätt;)) då jag typ dör av hunger redan nu!!


Dansa, pausa, dansa, pausa

Hade en toppen kväll igår! Fina Fiffi kom hem till mig runt 5 snåret. Vi lagade ceasarsallad tillsammans, blandade lite drinkar, gjorde i ordning oss, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt!
Sedan fick vi skjuts in till Världens för lite dricka och snack! Begav oss sedan till Trappan och Karateklubben där vi spenderade resten av kvällen och natten med mycket trevligt folk, mintushots och några timmars dansande! Många igenkända ansikten liksom många nya trevliga prickar! Gjorde ju även kvällens roligaste tabbe! HAHA.
Stannade kvar till stängning och tog sedan taxi hem till kära jursla för en godnatts sömn. Tack pärlan för en fin kväll!
Påskdagen, idag, har varit en riktig slapp- och mysardag. Slappade i sängen på förmiddan och försökte piggna till lite så begav mig ut på en promenad med Fiffi och Cissi! Vid klockan 2 var det påskmiddag hemma hos Jocke med hans släkt, god mat, fika och godis i mängder! På kvällen begav vi oss hem till mig för lite grillad mat tillsammans med familjen + moster och morbror.
Har med andra ord haft en riktigt fin påsk-helg!

Let´s play some tennis!


Beger mig till tennishallen för en timmas motion och bollspel med brorsan och pojkvännen!



Ikäll blir det (eventuellt) middag hos farmor & farfar och sedan träffa tjejerna! Ännu inte bestämt om det blir chill kväll eller utgång.. Karateklubben lockar ju lite ändå ;D



Glad påsk! = SNÖ!?

Godmorgon sunshines! Trodde jag drömde när jag imorse klev upp och kollade ut genom fönstret!! Inte okej med snöoväder i april! Vart tog våren vägen!?
Nåja, påsklov och långfredag dagen till ära. Känns ju inte helt fel! Ska snart ta en sväng in till gymet för ett lugnt pass då jag fortfarande är lite småförkyld. Sedan ska vi åka bort till kusinerna mina och fira moster och morbror! Får se lite vad som händer ikväll, beroende på hur sent det blir.
Påsklovet firades in igår med pannkakor och glass (lyx!) till lunch, en runda på maxi för skoletande och presentköpande, god middag på kvällen och sedan drog jag och pojken min iväg på bio lite spontant sådär på kvällskvisten! Såg filmen The hunger games och den var riktigt bra, var dock ingen "wow-film" som hade det där lilla extra.. Men helt klart sevärd!
Nej nu ska jag hoppa i mina nya löpartights som jag fick med mig från maxi igår (plus en löpar/vindjacka!) och brumma iväg till friskis!


Shoes shoes shoes.. problemo!

Fastnat framför dumburken än en gång, denna gång är det sko letande jag håller på med. Måste ju införskaffa mig både skor till balen och till själva studentdagen. Hade ju hittat ett par från scorett som jag tyckte var så fina men det verkar som att hälften av alla studenter här i Norrköping ska ha dessa tråkigt nog... Sedan är frågan om man ska ha klackar hela studentdagen, eller om man ska köpa ett par låga att ha under dagen på utspring och i flaket och sen svira om till klackar på kvällen... Hm hm, detta tåls att fundera på...
Med detta stora I-landsproblem säger jag godnatt för ikväll!




2 days left!

Hemma under mitt superlånga hål.

Haft matteprov på morgonen, var dock bara första delen så ska ha ett till imorgon, skönt att ha det avbockat i vilket fall även fast det inte kändes så jätte bra. Får satsa extra på morgondagens!
Nu är jag som sagt hemma och kurerar mig lite samt sitter med spanskan och försöker förbereda mig inför provet som jag har i eftermiddag. Hörförståelse och ord-test, blir spännande att se hur det går!
Nej nu är det lunchtime sen hinner jag sitta någon timma till och plugga innan jag tar bussen in till skolan igen!
I eftermiddag ska jag ta mig ut på en lugn promenad, sedan får jag nog tillbringa resten av kvällen med matteboken... Får se om lite övningskörning hinns med kanske!

Like that feeling

+ 4 dagar kvar till jag tar påsklov
+ 19 dagar kvar till två-årsdag med pojkvän
+ 37 SKOL-dagar kvar till mösspåtagning & lärarmiddag, studentveckan drar igång!
+ 10 veckor och 3 dagar kvar tills jag tar studenten!
Lite sådär härliga siffror att se fram emot!!
Denna skoldag blev kort, började 08.10 - slutade 9.00. Tog bussen hem till Jocke och skippade gymet. Där pluggades det matte för fullt! Grillade även lite gott till lunch. Efter några timmars pluggande gav jag mig ut på en härlig powerwalk med Cissi, en lång och riktigt fin sådan!
Nu är jag hemma igen och ännu mer plugg väntas! Blev tyvärr ingen IFK-match ikväll, känner att jag måste prioritera plugget först nu när det är så få dagar kvar till lov och ledighet!
Veckans första prov är nu avbockat, 2 more to go!

Exotisk planka och Cromwell!


I lördags kom ju som tidigare nämnt några fina tjejer hem hit, närmare bestämt Casandra, Christina, Ida, Becca, Marre, Cissi och Fiffi! Vi åt exotisk planka, pratade och drack, dansade samt spelade lite sanning&konsekvens. Senare på kvällen åkte vi in till Cromwell där resten av kvällen spenderades! Väldigt trevlig kväll med väldigt fina tjejer! Nu kommer en liten bildbomb:
Hihi, glada och på gott humör var vi ju iallafall! ;)

Efter regn kommer solsken

Fick igår höra från en bög (som egentligen inte var bög!?) att min personlighet är att jag är väldigt omtänksam och snäll och bryr mig om mina nära väldigt mycket, för mycket (dvs. jag är för snäll) och måste därför börja prioritera mig själv i första hand framöver. Och att jag dessutom ska jobba som typ personalchef i framtiden för något sådant yrke skulle passa min personlighet och mig som person perfekt! Jomen tack för tipset, främling! Haha, herregud vad människor kan vara bra på att snacka alltså! Fick mig ju iallafall ett gott skratt!
- Pic från igårkväll, snodde från Cissis facebook.
Har myst runt i morgonrocken typ hela dagen och knappt gått utanför dörren. Vi tog en ordentlig sovmorgon imorse och efter lite slappande började jag panik-plugga inför morgondagens prov, not good.. Får hoppas på lite flyt eller att läraren är så snäll att hon ger oss ett kryss prov, vi får väl se om man ska ha sådan tur!
Kvällen avslutades iallafall i sängen, med gårdagens final av gladiatorerna med nybakade mockarutor och lite melon! Mums!
Nu är det dax att ladda upp batterierna inför provet imorgon! Natti

Pics från gina-eventet

Lite bilder från i tordags. Eftersom jag själv tyvärr inte var så flitig med kameran, lånade jag lite bilder från kvällen. Ni ser ju på den sista bilden hur smock det var efter det var öppet för allmänheten! Source
Gårkvällen var förövrigt väldigt trevlig! Startade ju hemma hos mig med middag och drog sedan ut för lite bar-häng! Bilder och så kommer framöver.

RSS 2.0