LOVE LIFE


Inväntar Carro, ska upp till åby och möta upp resten av brudarna för lite restaurang-mys på krogen!


SPONTANITET HJÄRTA

Haft fullt upp dem senaste dagarna. I onsdags efter jobbet blev jag upphämtad av Jocke. Tog en roadtrip till Linköping och fixade med armbandet jag fick i studentpresent av päronen och traskade runt där och tog en glass i solen! På kvällen åkte vi hem till Jocke och grillade! Igår firades studenterna Tilda och jag lite i efterskott. Det blev restaurangkäk och tårta till efterrätt hemma hos oss framför fotbollsmatchen!

Idag är det fredag och denna dag är så sjukt bra på många sätt och vis, inte bara just för att det är fredag utan för att jag nu har ledigt, att jag ikväll ska få träffa världens bästa brudar, att jag ska spendera helgen på landet med Jocke och att mina päron idag bokade en sista minuten-resa till Spanien!! Åååh va jag är glad just nu!


HERE COMES THE RAIN




Ph: Me and snygging Ciss under studentveckan. Matchade varandras kläder så fint!

Tråkigt väder idag... och det är snart juli!?!! Men idag gjorde det mig faktiskt inte så mycket då jag jobbat hela dagen lång. När vi slutat åkte vi upp till stan och fixade med min studentpresent jag fick av farmor och farfar; en jätte fin CK klocka! Så nu sitter den så fint på min handled! Sen blev det chickenkebab till kvällsmat! Mummms!

Förövrigt knallar livet efter studenten på och jag lääängtar så tills agusti när jag får resa bort till värmen med min prins!!

MIDSOMMARDAGEN

 

Ph: Cissi

Tillbringade midsommardagen hemma hos Becca. Hon hade gjort iordning jättegod mat; grillad kyckling och någon smarrig potatissallad. Blev en riktig mysig kväll med massa prat och gottis! Himla fin kväll, gillar ju tjejkvällar!

Kvällens mission är att boka hotell till Cypern. Sedan taggar jag för ännu en jobbvecka!

 

 

 


MIDSOMMARAFTON


Midsommar vart i slutändan riktigt bra! Vi var ett gäng hemma hos Jocke och grillade och hängde på altanen hela kvällen lång med fotbollsmatch varvat med massa prat, musik och mys och en smaskig efterrätt! Himla fint!

Bilder lånade från Cissi.

Nu blir det gymträning! Får se hur det går med tanke på hur länge sen det var sen sist...

 

 


UP TEXT



Precis knåpat ihop kvällens huvudbonad! Svårt som bara den ju... Nu ska bara väskan packas så är jag redo för en mysig midsommarkväll som ska firas med grillning, champagne och jordgubbar såklart! GLAD MIDSOMMAR!


ONSDAG


Tre jobbdagar med sjukt mycket trädgårdsarbete, timmar av slipning och borstning, en bränd rygg, sköna lagergubbar, träningsvärk i armarna och alldeles för mycket varm choklad och läsk har passerat.
Efter jag slutat idag mötte jag upp bästa Fiffi och spenderade resten av eftermiddan och kvällen med henne. Lite gå på stan, käk ute i solen på uteservering och en glass i vasaparken. Wonderful!

 

Imorgon får jag äntligen träffa min fina kille igen! Frukostdejt och träning står på schemat. På eftermiddagen tar jag tåget till Linköping och möter upp mamma för en runda på stan!


För jag har tagit studenten!

Mycket har hänt sen sist. Men jag är klar nu, jag har gått ut gymnasiet och tagit studenten - och den känslan, den är verkligen obeskrivlig! Någon blandning mellan total lycka och tomhet!?

Hade en underbar student på alla sätt och vis och är så djupt tacksam för allt! Men det känns så himla konstigt nu, att plötsligt ha bläddrat till nästa kapitel i livet, där livet börjar på riktigt.
Vad händer nu då? Vad ska jag göra? Jag vet ingenting i dagsläget. Men på något sätt, så känns det lite som att det hör till. Att det är meningen att vi inte ska veta..




Under de senaste dagarna har även min pojke gått och fyllt 20 bast!! Hade lite kvalitetstid med honom i lördags och åt god mat och gick på bio på kvällen. Igår firades han även av familj&släkt med presenter, god mat, tårta och hela faderullan!

Idag blev det tidig uppstigning för jobb, och resten av veckan kommer fortsätta i samma spår. Dock midsommar på fredag ju! Något att se fram emot, även fast planerna än är lite oklara.

Har massor av bilder att visa som troligen kommer upp här framöver!






4 utgångar i rad!

Är lite off här men har fullt upp om dagarna och hinner knappt ens andas ut..
I onsdags blev det utgång, i torsdags blev det utgång, i fredags och lördags lika så.. Men äre studentvecka så är det! Liten sliten och trött får jag dock lov att erkänna att jag är... En såndär härlig "whiskey-röst" har jag också fått!
Men alltså studentveckan lever verkligen upp till sina förväntningar, har haft SÅ kul och än är det inte slut! Ska verkligen ta vara på varenda dag nu som är kvar!!


Har hunnit med massor av roliga saker under dessa dagar.. (bild efter mösspåtagning, lånad av Cissi)

... som tillexempel lärarmiddan där det bjöds på go mat och massor med trevlig underhållning och fina tal! På bilden ovan kvällens bästa talare Micke, helt klart! (Bilder lånade från Izas fb).

(Vimmelbild lånad från puls/hugo)

(Bilder lånade från Cissis fb)

Hängt på hugo & puls med massa sköna människor!

Hängt på tacobar med sköna kunskapare!

Hängt på stan och "fylle-shoppat" med sköna kunskapare!

Hängt på trädgår´n med sköna kunskapare och druckit goa drinkar! (Bilder lånade från Cissis fb)

Hängt på världens bästa världens bar!

Kollat in studentbrännbollen! Ovan team geeks

Och grillat vid lillsjön bl.a.! (Bild lånad från Cissis fb)

Igår hade jag en softarkväll hemma, käkade gott med familjen och såg en film hos pojkvännen, välbehövligt och sjukt skönt! Nu är batterierna laddade och ikväll är vi på´t igen! Mys och grillning hos Carro med göteborgs-brudarna och sen (eventuellt) utgång på det!

 

 

 



Nu är mössan på!


Glada tjejer efter mösspåtagningen!

Nu är mössan på och studentveckan är igång! Landat hemma för att dressa om och lite så, ikväll är det lärarmiddag på hugo som gäller!
Gårdagens kick-off var förövrigt sjukt kul!! Startade hemma hos Ida med några trevliga brudar och sedan puls/hugo. Blev inte riktigt som tänkt från början, stannade kvar till stängning - men fan, äre studentvecka så äre!










HAPPINESS




Ph: Cissi. Från balen!


+ Ett guldigt band som ger mig fritt inträde på puls och hugo under hela studentveckan pryder nu min handled
+ Jag är nu helt klar, finito, med det allra sista skolarbetet under min gymnasietid
+ Min awesome vän Cissi tog idag körkort! Hon är så grym!!!

Varit iväg på en ju obligatorisk roadtrip med Cissi bakom ratten. Så himla härligt och hon är så duktig så!
Imorgon är det kick-off på puls & hugo och studentveckan drar igång, på torsdag har vi kunskapare mösspåtagning följt av lärarmiddag på kvällen. Sedan fortsätter veckan med en mängd roliga aktiviteter! Kommer leva loppan den närmsta veckan helt enkelt!








WIDE PANTS


Ph: Lisa

Vida byxor är något jag tycker är SÅ snyggt, på andra... Jag själv skulle nog aldrig ens våga ta på mig ett par.

Måndag och absolut sistasista rycket i skolan idag. Endast ägnat tid till skolarbete idag vilket suger.. Får iallafall hoppas på att det lönar sig efter morgondagen, så jag kan känna mig fri OCH nöjd!

Se yaa!




En bal på brunnen




Dessa två bilder, på mig och finafina Cissi och på mig och min man får representera kvällen så länge, en stor bildbomb väntas dock.

Hade en jätte fin, trevlig, rolig och mysig kväll på alla sätt och vis igår! Väldigt glad att jag gick på balen, att få bli ompysslad och gå i en vacker långklänning är nog inte något man kommer göra vid ett annat tillfälle än ett eventuellt framtida bröllop.. Detta är verkligen ett fint minne för livet!

Nu är det dags att sova och ladda batterierna inför en ny dag! Sista slutspurten i skolan innan mösspåtagning!!




Fredag och bal!




Lite bilder från idag.

På lunchen var jag iväg och fixade naglarna. Sedan mötte jag upp Carro för en solning och lite käk på stan. Vi traskade efter det upp till flygeln och kollade in alla fina par på röda mattan! Mina tjejer var SÅ fina! :´) Så himla synd med vädret, men all såg så glada ut ändå!

Kan ju alltid hålla tummarna för att vi kunskapare slipper en bal i regn men ser tyvärr ganska mörkt ut...
Nåja, ser iallafall fram emot det! Dags att gå och lägga sig nu och få sin skönhetssömn!





RSS 2.0