Lill-lördag


Efter jobbet brummade jag och Carro in till stan och mötte upp Fiffi och Carolina för en mysig långfika på espresso house. Och jag kan säga att den där vaniljlatten satt extra fint en regnig och ruskig höstkväll som denna!

Mys-söndag


Vaknade upp i älsklingens varma famn. Tog en skön förmiddagspromenad och pratade skit med en fin vän. Lunchade och myste runt  på stan med pojkvän. Drack en kvällskaffe följt av kinamat med fina och saknade vännerna Cissi och Carro. 10-poängare-dag helt enkelt!

Saturday night

Godkväll från tv-soffan! Här ligger jag och Jocke, halvt utslagna efter en tuff dag.... Vi valde nämligen att tillbringa denna lediga lördag i en provsal för att skriva högskoleprovet i 5 timmar..... Ett av de dummaste besluten vi har tagit kände vi lite imorse, när klockan ringde vid 6.45.... Men så här i efterhand känner vi oss väldigt nöjda och dessutom extra förtjänta till en riktig myskväll framför tv:n med popcorn och tända ljus! 
                                                                Nu fortsätter filmen här! Trevlig fortsatt lördagkväll! 

PLÖTSLIGT HÄNDER DET.....

 
WOHOO! Fick ett ryck och bestämde mig för att logga in på blogg.se.... 
Ungefär 7 månader sen sist..
Men det känns bra. Nu kör vi! (Får vi se hur länge det håller i den här gången...)
 
Torsdag idag. Gjorde comeback på jobbet efter att ha legat hemma med hög feber i 6 dagar. Var kul att få träffa alla gullungar igen och alla härliga kollegor! Blev en lugn dag och slutade redan vid halv 3, skönt med lite mjukstart!
 
Klockan halv 6 blev jag upphämtad av jobbarkompisarna med riktning mot De Geer hallen för en trevlig kväll med musikunderhållning tillsammasns alla andra medarbetare i Norrköpings kommun.
"Music from the movies" hette föreställningen och jag måste säga att den var sååååå bra! En jättetrevlig kväll tillsammans med jobbkompanjonerna!
 
 
Nu däremot är det hög tid att släcka lampan. Nog för att jag har sovmorgon, men ska man stänga så gäller det att ha batterierna laddade! Godnatt!
 
 
 

RSS 2.0