Mobilbloggar

Hallå! Klockan är 9.16 i skrivande stund och vi sitter just nu vid gate:n. 10.15 lyfter planet! Mellanlandning i Chicago och sedan flyger vi till Florida där vi hämtar vårhyrbil och åker till huset vi hyrt. Har tillgång till internet där så återkommer med enlägesupdate på plats! Puss 

MONDAY EVENING

 
En härlig löprunda i skogen och några timmars teoriplugg och packning senare... Nu blir det en kopp té och chokladbollar som jag nyss slängde ihop framför Project Runway, det tycker jag att jag är värd! Ha en fin kväll!
 
 
 

LUNCH

 
 
Todays lunch, kycklingsallad. Mums!
 

HELGEN

 
 
Hallihallå! Och så var det måndag igen... Har haft en sjukt nice helg så är på väldigt bra humör idag! I fredags kom min underbara pojkvän hem (som egentligen inte skulle ha kommit hem) och överraskade mig! Så efter jag hade varit duktig och storstädat hela huset blev det fredagsmys för hela slanten med god tacospaj till kvällsmat och mys framför X-factor! I lördags var det jobb som gällde, var sjuuuukt mycket folk så var fullt ös hela dagen fram tills stängning! Sedan bestämde jag och Cissi oss lite spontant för att ta en sen afterwork. Blev lite barhäng, och några glas vin och en massa prat var ju inte helt fel. Hur trevligt och mysigt som helst!
Igår hade jag en ledig dag framför mig vilket resulterade i en runda på maxi med mamma, övningskörning, födelsedagsfirande med god mat och fika hos kusinvitamin och sedan mötte jag upp Cissi på friskis för ett gympass och sedan powerwalkade vi även hem. Så duktiga så! Var ganska så slutkörd när jag kom hem så att spendera söndagskvällen framför tv:n och en deckare kändes mer än rätt!
 
Är ledig även idag, hade därför tänkt ägna denna dag åt diverse nödvändigheter så som teoriplugg, träning och packning (!) - dags att plocka fram sommarkläderna igen.. Åh kan inte fatta, på lördag åker vi! 
 
 
 
 

THURSDAY

 
Sovmorgon, en dag på jobbet följt av ett härligt gympass med Cissi, laga soppa&pannkaka till middag och mys framför tv:n med mammi och pappi. Det var min torsdag de! Nu kallar sängen, börjar tidigt imorgon... Fredag vilket innebär några timmar at work, plugg på körskolan och fredagsmys! Nighty!
 
 
 

DÄR PALMERNA BOR

 
Hemma efter 1 timmas PW/joggingrunda (var så lerigt och blött emellanåt så var svårt att springa utan att trilla omkull/bli dyngsur...). Nu ska jag göra iordning mat och sedan blir det teoriplugg och softa framför tv:n!
 
 
Om 1 vecka och 3 ynka dagar befinner jag mig förhoppningsvis på någon fin strand i Florida, lever lite på den tanken nu. Ska bli ganska så jätte underbart med lite sol, värme och ledighet! 
 
 

SKÖN?

 
Nyligen hemkommen efter en bra dag på jobbet med knattarna! Ritat mängder av glassar, vikt typ 1000 flygplan, läst sagor och varit iväg på utflykt i skogen. Hur glad blir man inte dessutom när man kommer hem och brorsan har en nygräddad kladdkaka färdig!? Underbart! 
 
Nu ska jag fortsätta denna braiga onsdag med en PW/löprunda i skogen och övningskörning+teoriplugg! Men först; provsmak av kakan!
 
 
Och jaa, måste ju bara nämna detta om Felix som beslutade sig att hoppa från rymden... Vad ska man säga? Jävligt cool kille eller snarare hjärntvättad!? Vi följde iallafall hoppet genom livesändning på nätet och han överlevde som tur va - och slog 4 värdsrekord i och med detta. Skön dude.
 
 
 

HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

 
 
Bilder från i fredags. Hade en härlig dag tillsammans med Cissi, först hängde vi på gymet och körde ett gött mage/ben pass och sedan åkte vi och handla och köpte med oss lite goa grejer som vi sedan knåpade ihop en god "macka" av ciabatta, med stekt kycklingfilé, fetaost, pesto, sallad och rödlök i. Mumsigt! / Hade sedan mysigt bullbak på eftermiddan med älskling.
 

Hallå där! Har haft en helt ok tisdag än så länge med några timmar på dagis innehållande frukost, lek och pyssel, lunch, nattning och sagostund. Och så får vi ju inte glömma att jag fick äran att byta blöja för första gången.. Myspys!
 
Nu ska jag ta mig ut på en PW och ikväll blir det spinning/gym på friskis! Götttt.
 
 
 

MONDAY, NEW WEEK

 
Trött, tröttare, Hanna, typ. Nej men efter en jobbhelg och några timmar på dagis idag är jag ganska sliten måste jag säga, men samtidigt kände jag att det var välbehövligt efter 1 veckas sjuklighet då jag i slutet nästan kröp på väggarna. Feels good to be back on track helt enkelt! 
 
För tillfället ligger jag i soffan, äter äpplemuffins och dricker te och softar. Tänker ligga kvar här ett tag till och gotta mig innan det är dags att plocka fram teoriboken och läsa igenom läxan inför dagens körlektion. Blir övningskörning in, körlektion 17.45-18.30 och sedan köra hem igen, rejält pass! Veckans planer resten av veckan (än så länge) är jobb tis-lö, träning och ytterligare en körlektion imorgon. Jag är pepp på en ny vecka!
 
 
 
 

A REAL HERO

 
 
 
Startade dagen med en härlig promenad i kylan med Cissi. Gjorde sedan vaniljpannkakor till lunch, klarade ett teoritest (score!) och lagade mat till la familia. Sedan har jag ägnat kvällen åt lite girlstuff och haft en sån där riktig "ta hand om dig själv-stund". Badat fotbad, fixat tånaglar och naglar, gjort hårinpackning osv. Myspys! Kvällen avslutas framför en bra film. Bra dag helt enkelt!
 
 
 

G'NIGHT

 
Tog mig ut på en kvällspromenad med mitt trötta huvud. Nu kallar sängen. Morgondagens planer är än så länge lite oklara, får se vad som händer helt enkelt! Goodnight!
 
 
 

SALLATE

 
Hallå där! Denna tisdagsförmiddag tillbringade jag inne i stan. Hade först körlektion och gick sedan en sväng på stan och spanade efter nya höstpjucks. Sedan köpte jag med mig en paus-sallad till lunch som jag precis smaskat i mig. Nu ska jag dyka ner i teoriböckerna och göra test på datorn. Lika bra att sätta igång då!
 
 

IGÅR

 
Hade en perfekt söndag igår. Nybakat bröd till frukost, mysig promenad ute i det fina höstvädret, fika, söndagsmiddag och bio med familjen + Jockes familj. Precis som en söndag ska va helt enkelt!
 
Idag startade jag dagen med en lugn promenad följt av en god frukost framför Nyhetsmorgon. Mitt nya frukostberoende: mannagrynsgröt, alltså SÅ gott det är!
 
Idag re:habar jag kroppen; proppar i mig massa nyttigheter och vitaminer, häller i mig te med honung och vilar upp kroppen ordentligt, för att förhoppningsvis kunna jobba lite i veckan. Hoppas ni får en fin måndag i det härliga vädret, puss!
 
 
 

SICK

 
Två dagar på dagis var så mycket mitt immunförsvar pallade, tjoho! Det var dessutom sjukt komiskt eftersom jag på tisdagskvällen sa till pappa något i stil med att "det enda negativa med att jobba på dagis är ju alla sjukdomar som barnen sprider runt på. Får hoppas att inte jag åker på nåt skit nu." Pepparpeppar. Några timmar senare kände jag i halsen och morgonen där på vaknade jag med feber och en sjuuuk halsvärk, ni vet när det gör sådär ont så man nästan börjar gråta varje gång man sväljer. Så har varit sängposition de senaste dagarna. Igår blev jag dock överraskad av pojkvän med fina blommor som plåster på såren, har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän?
 
Idag mår ja tack och lov mycket bättre och kan äta relativt normalt igen vilket är underbart skönt! Tur det också eftersom vi för tillfället har lite gäster här och att det därmed under kvällen bjuds på en 3-rättersmiddag, varav två av rätterna har klämts ner än så länge - tapas till förrätt och oxfilé med örtsås och rotgrönsaker/potatis i ugn. Mumsigt värre! Nu har jag slagit mig ner i sängen och gjort det lite mysigt med tända ljus och film, i väntan på efterrätt. Lite tråkigt att jag inte kunde följa med pojkvännen som är ute och partar och har skoj, men måste ändå säga att jag trivs ganska bra här. Mysigt sällskap har jag ju också med en snarkandes kissemiss bredvid mig! 
 
 
 

Dagarna som gått

 
En helg och de två första dagarna på oktober-månad har passerat sen sist. I helgen blev det några timmars jobb och så spenderade jag en massa tid tillsammans med Jocke. Vi tränade, myste framför bra filmer, låg i sängen och slappade halva dagen, bakade scones till frukost och käkade på restaurang. Jättemysigt med andra ord!
 
Igår och idag har jag jobbat på dagis. De där små liven har så mycket energi, glädje, vilja och envishet i sig, helt otroligt, haha! Det har tagit kraften ur mig, men måste säga att jag trivs rätt bra ändå (säger jag nu när jag inte fått byta blöjor än..;)). Igår jobbade jag bara till 1, så efter jag hade mellanlandat hemma och käkat lite och bytt om så åkte jag in till gymet för ett ordentligt pass med Cissi och Carro. Och så lite bastu och dusch på det, fint! Känns i kroppen idag kan jag säga. Idag jobbade jag hela dagen lång och sen jag kom hem vid halv 5 har jag inte gjort nåt mer än ätit och bara slappat, har inte gjort allt för mycket till världen med andra ord... Nu ska jag iallafall rycka upp mig och gå ut på en PW innan jag ska bänka mig framför tv:n! Pusss
 

RSS 2.0