Dansa, pausa, dansa, pausa

Hade en toppen kväll igår! Fina Fiffi kom hem till mig runt 5 snåret. Vi lagade ceasarsallad tillsammans, blandade lite drinkar, gjorde i ordning oss, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt!
Sedan fick vi skjuts in till Världens för lite dricka och snack! Begav oss sedan till Trappan och Karateklubben där vi spenderade resten av kvällen och natten med mycket trevligt folk, mintushots och några timmars dansande! Många igenkända ansikten liksom många nya trevliga prickar! Gjorde ju även kvällens roligaste tabbe! HAHA.
Stannade kvar till stängning och tog sedan taxi hem till kära jursla för en godnatts sömn. Tack pärlan för en fin kväll!
Påskdagen, idag, har varit en riktig slapp- och mysardag. Slappade i sängen på förmiddan och försökte piggna till lite så begav mig ut på en promenad med Fiffi och Cissi! Vid klockan 2 var det påskmiddag hemma hos Jocke med hans släkt, god mat, fika och godis i mängder! På kvällen begav vi oss hem till mig för lite grillad mat tillsammans med familjen + moster och morbror.
Har med andra ord haft en riktigt fin påsk-helg!

Kommentarer
Postat av: fiffi

Tack själv finis!<3

2012-04-10 @ 11:22:15
URL: http://feliciaastrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0