Bilder från Italien-resan





Första dagen snöade det och var ganska mulet. Klarnade dock upp efter några timmar. Abbe och jag impades av de otroligt långa backarna och kämpade med mjölksyra i benen!




Pauser blev ett stort behov mellan skidåken! Fika-stopp på förmiddagen i form av varm choklad och luncher på restaurangerna i backarna förtärdes, självklart italiansk style!;) Var även under denna lunch mammas skidor blev stulna av en tysk.. haha;)





Varje kväll serverades ett bord fullt med diverse grönsaker, bröd och små rätter, som någon slags "för-förätt". Efter någon dag fick man vara lite taktisk och endast ta något salladsblad från det så man blev LAGOM mätt efter kvällens alla måltider;)








Några av de för- och varmrätter jag åt. Skulle kunna göra ett stooort matkollage med alla bilder som togs på diverse rätter! Men dessa får räcka..;)







Att ta en paus och sätta sig i en solstol på en bar i backen med musik strömmandes ur högtalarna och en kall cola eller drink i handen uppskattades, minst sagt!



Pappa skaffade sig en fin bränna redan efter andra dagen.. haha!



Avslutade en härlig skiddag med en fika på ett mysigt café!




Sol i liften! Då användes minsann inga vindskydd!:)






Dag två vaknade vi upp på morgonen av en klarblå himmel och strålande solsken, som höll i sig hela långa dagen. Underbart!




Lite skillnad på liftarna om man jämför med dem i Sälen som jag är van vid.. Denna tog 80 pers om jag inte minns fel!







Avslutade kvällen likt de andra, tillbringade lite tid nere i hotellets spa, badade jacuzzi och bastade,  för att sedan avrunda kvällen med en runda kortspel och chill i baren. Blev även bjudna på champagne, tårta och dans kvällen till ära!










Ännu en dag med strålande sol i backen!! Till kvällen väntade "gala-kväll" på hotellet, alla var lite extra finklädda, de hade pyntat med massor av lampor och släckt ner i hela matsalen, hotellets egna dj/aktivitetsledare spelade  och sjöng och 6 rätters serverades! (Som om det inte var nog med 4-rätters...) Ovan kan ni se två av förrätterna, den  andra är svamprisotto! Kanske inte ser så jätte aptitligt ut på bilden, smaken var desto godare! Var ljuvlig smak påt! (Måste testa och göra hemma!!) Mellan förrätterna och varmrätten serverades ett glas med sorbét, för att neutralisera smaklökarna typ!? När efterrätten serverades släckte de ner igen och servitörerna gick ut som i marsch till alla bord i takt med musiken!








Sista dagen åkte vi en speciell runda som var markerad med skyltar och som man åkte utifrån en speciell karta, hette "Sella Ronda" och var 4,2 mil lång. Tog oss nästan hela dagen att komma runt, dock med lunchstopp och lite felåkningar inkluderade.. (Var tydligen någon slags tävling, att om man klarade att åka denna runda fram & tillbaka på en och samma dag, fick man gå till närmsta bar och bli serverad öl. Kände dock att denna utmaning för lite för tuff för oss..;))

Avslutade sista kvällen i baren med favorit-bartendern (världens skönaste!) och lite firning av Abbes födelsedag i förskott! Passade även på att göra avtryck efter den svenska konstiga/galna familjen från Sverige!! Haha!







Kommentarer
Postat av: cecilia

oohh vad kul och se alla bilder!!! fina!

fnissar åt görans solbränna.

tänker att jag nog inte ska jobba stället där man ska gå i takt till musiken OCH hålla på med mat samtidigt. stupid thing.

niceee!

2012-02-28 @ 17:13:09
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: Hanna

hihih! jaa finally liks! hahaha cissi ;) haft bra studiedagar då?:) o just ja tänkte på de där med sminkning till bal!?:) du har inte sagt någe än ju..:)

2012-02-28 @ 21:13:47
URL: http://hannabronnert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0