Borta bra...

 
Hemma efter 3 fina dagar i Stockholm med brudarna! Trots lite halvtaskigt väder hade vi riktigt kul och hann med en hel del!
 
Taggade tjejer! Bussen gick upp mot Sthlm tidigt på lördagsmorgonen, men vi var glada iallafall!
 
 
Efter en två timmars lång bussresa letade vi upp rätt pendeltåg med riktning mot lägenheten vi hade hyrt. Köpte med oss lite lunch som vi satt och käkade ute i solen, i väntan på att få "checka in" i vår lya.
 
 .
När vi sedan packat upp väskorna och gjort oss lite hemmastadda gav vi oss ut för att handla mat inför de närmsta dagarna. Efter många om och men lyckades vi hitta en mataffär. Sedan promenerade vi hem och började göra oss iordning för kvällen.
 
Sedan satte vi oss ute på balkongen och njöt av den tillfälliga solen och hade det allmänt gött!
 

 
                              
 
Lite senare åkte vi in till city i hopp om att hitta någon mysig restaurang. Efter lite letande satte vi oss på ett  italienskt ställe där de hade jättegod mat! Satt ute under taket med en varsin filt omkring oss medan regnet smattrade. Mys, trots att lite sol inte hade skadat... Vädret var ju som sagt inte på vår sida kvällen till ära. Vi sprang runt i  ös regn barbenta och med klackar i desperat letande efter någon bar. Efter lite sura miner, guiding-hjälp och en fikapaus träffade vi några trevliga killar som räddade vår kväll, när vi var påväg hem.
 
 
 
 
Gick tillsammans med gänget som bestod av mexikanare, amerikanare, en soldat och en kläddesigner och hängde på en restaurang där de käkade mängder med mat, medan det blev drinkar för vår del. Sedan fortsatte vi kvällen på en klubb och hängde med Kenzas pojkvän (haha) som förövrigt var hur trevlig som helst! Riktigt rolig kväll!
 

På söndagen gick vi upp och åt frukost och gjorde oss iordning för en heldag på stan. Ovan lunchpaus på tacobar.
På kvällen beställde vi hem pizza till lägenheten och va hemma och myste framför två filmer med godis och läsk.
 
På måndagen vaknade vi upp till solsken(!) Tog en promenad och satte oss ute i solen innan vi packade iordning på våra prylar och städade i lägneheten. Eftersom att bussen hem inte gick förens senare på kvällen hade vi flera timmar på oss att ta en runda till på stan, luncha i solen på TGIF (världens godaste hamburgare!), gå till slottet och strosa runt i gamla stan. 
 
 
 
 
                                
 
 
Var verkligen en perfekt resa! Att få komma iväg i några dagar för shopping, lite party och mys och bara umgås, dunka musik om dagarna och kvällarna, springa runt och gapskratta och ha oss, stackars grannarna haha! Men var så himla skönt att få komma iväg lite med dessa brudar och få umgås och bo själva och bara ha de kul! Gillar eeeer! 
 
 

Kommentarer
Postat av: cecilia

ser ju för himla härligt ut (:
hört lite storys från carro&fiff, låter ju grant.
puss krya hannsi.

2012-07-18 @ 08:18:21
URL: http://ceciliaan.blogg.se
Postat av: Fiffi

Bästa helgen på länge med fina tjerjer:)

2012-07-18 @ 19:16:35
URL: http://feliciaastrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0