KL --> Sydney!!

Kuala lumpur!

Sent på kvällen kom vi fram med flyget till kuala lumpur, lite skillnad på denna flygplats jämfört med den förra.. Vi var jätte hungirga och det visade sig att bilresan till hotellet var längre än vi trodde så vi passade på att äta en varsin spaghetti bolognese på en resturang på flygplatsen innan (som förövrigt var färdig bolognese-sås på burk, ingen höjdare alltså...) 

Sedan fick vi iallafall tag på en taxi som skulle ta oss till vad vi trodde var ett boende för 2 personer med kokvrå. En timma senare var vi framme och upptäckte att boendet var en lägenhet med två toaletter, två sovrum, ett matsalsbord, ett "vardagsrum" med soffa, fotölj och tv och så en kokvrå. Ganska chockade över hur stort det var men väldigt nöjda var vi! Speciellt när vi drog bort gardinerna i vardagsrummet och sovrummet och möttes av en väldigt fin utsikt över halva staden! 16e våningen bor vi på så det kanske inte var så konstigt att vi hade sådan utsikt!

Nu har vi spenderat 3 dagar här (hur snabbt gick det??) och tänkte skriva en liten sammanfattning om vad vi hunnit med här mer än att ha lagat mat 3 gånger om dagen som har bestått av korv, pasta, ketchup, toast, yoghurt och gröt typ. :)
Vi har hunnit med att njuta någon timma vid poolen när solen tittat fram, vi har besökt Petronas Twin Towers - Kuala lumpurs största turistattraktion, vi har vandrat omkring i gigantiska shoppingmalls och shoppat lite också (svårt att låta bli i detta shopping-himmelrike!), vi har gått runt i Chinatown, ätit asgod kulglass och åkt upp i KL Tower, med 360 graders utsikt över hela staden uppe på toppen!


Första bilden från när vi besökte Petronas. Otroligt vackert på kvällstid! / Andra bilden från KL Tower med Petronas i bakgrunden!

Imorse ringde klockan tidigt, redan vid 5 på morgonen. Nu sitter vi bara och väntar på att få kliva på planet som ska ta oss till Australien! Vi kan inte riktigt fatta att denna dagen redan är kommen! Hur sjukt är det inte att vi redan varit iväg i 6 veckor?? Vi är iallafall väldigt taggade (mindre taggade på 10 timmars flygningen dock.....) så Australia, se you soon! 

Hörs igen när vi är framme i Sydney!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0