Tillbaka till Sandakan

Nu var vi tillbaka från Kinabatangan och så skulle vi leta boende. Vi hade inte tänkt göra något speciellt den här dagen och tänkte fixa med bilder och blogg och planera lite inför Kuala Lumpur och Australien. Så vi checkade in på ett billigt backpacker hostel med jättebra internet och en allmän laptop man fick låna. Perfekt för oss och våra planer. Dessutom var all personal så vänlig och servade oss med kaffe och te när vi ville ha!

Nu kunde vi äntligen föra över bilderna igen och kunna lägga upp dem på bloggen. Vi låg efter en hel del (och gör det fortfarande), men samtidigt kan vi inte prioritera bloggandet utan vi vill ju hinna njuta också :)





Det fanns bara ett familjerum ledigt men snälla som dom var fick vi betala samma pris som ett dubbelrum!

Senare på kvällen skulle vi ut och äta kvällsmat, vi tog på oss sakerna och skulle traska iväg och gick ner till dörren och så var den stängd(den skulle vara öppen 24/7).. Jag (Jocke) började då trycka lite lätt utåt och så inåt. När den inte gick upp tog jag i lite extra och ryckte bort handtaget från dörren... Nu blev det ju väldigt lätt att komma ut.. Som tur var hade de en annan väg ut som personalen använde så vi fick ta den. 

Middagen blev McDonalds. Vi hade nämligen tänkt att vi skulle sno med oss salt och peppar eftersom att vi hade bokat ett boende i Kuala Lumpur, KL, med kokvrå. Kändes väldigt lustigt att sitta där och smuggla ner dessa i väskan, hehe.

Dagen efter frågade han som ägde backpacker stället oss vart vi skulle. Vi svarade Four Points. Vilket är ett 4 stjärnigt hotell och var jättefint! Han blev något förvånad att ett par backpackers skulle bo där. Men så är ju vi lite knäppa också. :)

Hur som helst checkade vi in där och herregud, efter att ha bott i hostels och ute i djungeln ett tag så kändes det här som världens lyx. Och det var ju lyxigt för de andra också, men extra för oss. Eftersom vi var väldigt tidiga där, redan 09:00 på morgonen, kunde vi inte få tillgång till rummet ännu. Vi fick spendera ett par timmar vid poolen på 13e våningen, vilket självklart inte gjorde oss ett dugg! 




Utsikt över hela Sandakan!
















När vi båda två hade bränt oss överallt tyckte vi att det var läge att titta till rummet som låg på 16e våningen. Man kan ju säga att det var kontraster mellan det förra..




Ganska så fin utsikt från rummet!





Vi bytte sedan om till träningskläder och åkte ner med hissen till gymmet.





Sedan var det dags för lunch/middag.. 2 SMÅ vatten, spaghetti bolognese, kyckling med pomme, 2 kaffe och en bananasplit. 
Och notan landade på 103RM, varav 26RM var för 2st 250ml vatten! Helt sjukt. För 26RM får vi 26st 1.5L i affären, 0.99RM styck för de billigaste. Helt otroligt. Men en väldigt fin utsikt hade vi iallafall under middagen!









Något besvikna på maten och speciellt över notan (vattnet först och främst) åkte vi upp igen till rummet och slappade! Såg på film och fixade lite med bloggen. Sedan var det dags att sova. Dagen därpå var det dags för Turtle Island!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0