Vi lever!

Heeej! Vi lever och lever livet helt enkelt, går visst att göra det utan wi-fi haha! Befinner oss just nu i Australien där vi än så länge spenderat nästan 1 vecka! Sitter för tillfället och äter lunch på subway där alla sitter med ansiktet i sina mobiltelefoner, sociala gänget! 

Var så länge sen sist och vi har redan varit med om så mycket så får bli en jätte jätte kort uppdatering och sammanfattning om våra dagar här!

Efter en natt i sydney anlände Cissi och Mattias också till Australien som vi hade bestämt träff med. Vi tillbringade de två första dagarna i sydney och turistade oss ordentligt och besökte bland annat harbour bridge och operahuset. Sedan upptäckte vi att våra planer på att köpa busspass/hyra en bil att ta oss upp för östkusten med var ganska körda i och med att vi visst hade tajmat in påsken vilket betydde fullbokade boenden och platser på i princip allt! Fick efter många om och men tag på en campervan som vi den senaste veckan tagit oss fram med, lagat mat i och sovit i. Trots köer pga semestertrafik och olyckor har vi lyckats ta oss framåt sakta men säkert och fått se många fina platser under väldigt kort tid!

Vi har bland annat besökt fina stränder, lekt i sanddynor, sett koalor och kängurur, badat i höga vågor, firat en svensk påsk och mycket mycket mer! Nu befinner vi oss i Ballina, cirka 40 minuter från Byron bay som är vårt mål att ta oss till idag. 

Uppdaterar mer och lägger ut mer bilder så fort vi får tillfälle! Stor kram!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0