22e mars, Saladan Koh Lanta

Det är nu 3 veckor sedan vi satte oss i bilen i riktning mot Arlanda. Nu, efter 3 veckor i Thailand är vi taggade på att dra vidare till Malaysia.

Det där med att vara fri i sina planeringar är väldigt skönt! När vi var på Koh Phi Phi hade vi planerat att åka till Koh Lanta-Koh Lipe-Langkawi(Malaysia), men nu känner vi oss båda rätt mätta på Thailand och sugna på Malaysia. Vi bestämde oss att helt enkelt hoppa över Koh Lipe, ta en extra natt på Lanta och sedan dra direkt till Langkawi. 

På så vis får vi även längre tid i Malaysia och har nu börjat fundera på att åka över till Borneo för att sedan åka ner till Singapore och så vidare till Kuala Lumpur.

Idag har vi spenderat morgonen åt att söka på hur vi ska ta oss till langkawi på bästa, billigaste och enklaste sättet, vi vill inte spendera 8 timmar på en färja som vi först blev rekommenderade.. Istället blir det nog en del mini buss, taxi och sedan färja i slutet på 90 minuter, hela den resan blir också kortare och billigare. 

Om ungefär 2 timmar blir vi upphämtade på hotellet och beger oss mot en känd grotta här på Koh Lanta, kommer troligen upp bilder på det lite senare. :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0