Fredag 21 mars, Saladan

Idag har vi bytt boende ännu en gång, förflyttade oss till själva centrum här i Koh Lanta, Saladan. Detta är vårt 7e boende räknade vi ut förut!! Undrar vad den siffran kommer vara när vi är hemma efter de här tre månaderna! 






Hur som helst, vi fick vårat rum vid 12 och har sedan dess spanat in området, ätit lunch och hängt någon timma på stranden. Precis utanför vårat hotell ligger själva "huvudgatan" där vi hittade ett perfekt lunch-hak! På ett gatukök köpte vi oss en varsin pad-Thai och 5 st kycklingspett. Det var inga små portioner! Ungefär hälften av all mat blev över... Maten var sååå god och hela kalaset gick på cirka 40 kr. Precis ett sådant ställe vi har letat efter! Möjligt att det blir ett återbesök redan imorgon :)

När vi gav oss ut förut för att handla lite och äta någon middag var hela denna huvudgata uppradad av hur många gatukök som helst med allt från thaimat till europeisk mat till bananpannkakor, munkar, majs, färsk frukt och glass! Vi hamnade vid kycklingkebaben, som visade sig vara gudomligt god. 






Sedan tog vi några varv bland smågatorna och alla affärer och slutligen ett stopp på food marten där det inhandlas en hel del godsaker....


Bland annat detta ovan. Syns det att vi saknar Sverige?

Kommentarer
Postat av: Maggi

Äntligen hamnat i paradiset;)
Det ser jättefint ut. Ni verkar ha det hur bra som helst:)

2014-03-21 @ 19:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0