Hej från frukostbordet!

Hej från oss! Här sitter vi vid frukostbordet och "mumsar" på den klassiska frukosten, baguette och ägg.. Måste medge att efter att ha ätit denna frukost i en vecka så börjar det bli en aning tjatigt och enformigt.... Nåja, nu måste vi ladda upp här för om ungefär 40 minuter ska vi ta oss till flygplatsen. Då är det inrikesflyg som gäller från Hue och upp till Hanoi! I och med att vi bara har några få dagar här i Vietnam gjorde vi så för att spara in lite tid och hinna se Hanoi och åka till Halong Bay också!

Kan berätta lite kort om gårdagen också. Igår tillbringade vi hela dagen i Hue. Nog att vi är vana med att det är varmt och att vi är vana med att det är över 30 grader. Men igår hade någon slags värmebölja dragit in och temperaturen visade över 40 grader!!! Alltså helt olidligt varmt! Men vi hade dagen till ära bokat in oss på en guidad tur för att se staden så det var bara att köra! 
Även fast en sån här dag hade varit optimal att spendera vid en pool eller vid havet. 

Vi hade iallafall en toppen dag trots att dagen blev lite jobbig pga värmen. Bilder och sånt får komma i nästa inlägg :)

Nu ska vi äta upp här och sedan bära ner väskorna och checka ut. Vi hörs!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0